yagizinannesiiiiiiiiii Denizanasi92 bende burda bekliyim 7 aylık oldu sürekli huzursuz ağlıyor Tetagil almıştım ama veremedim zararlı diye üstüne alerjik bi bebek elbet bilen vardır
Denizanasi92 yagizinannesiiiiiiiiii mahvoldum artık gündüz de uyumuyor aynı ilk 3 aylık dönem gibiyiz şuan belim ağrıyor
Dimitrina_kovaceva Denizanasi92 jeller zararlı diye biliyorum. Tetagil hiçbir zararı yok. Benim kızım 5 aylıkken ön iki dişini çıkardı. Bu yüzden tetagil de o zaman başladık. Şimdi 1 yaşında 13. Dişi yolda hala tetagil kullanıyorum içerik konusunda çok titiz davranan bir anneyim
Tomris4646 Dimitrina_kovaceva merhaba ben damaklarına süremiyorum sürdürmüyor ağzına direkt versek etkisi olur mu acaba
Mervearc Bizde kullanıyoruz ama doktorumuzun söylediği 5gun kullan ara ver sonra tekrar başla sürekli kullanma dedi.jeli doktoruma önermiyor az bisey yutsa bile boğazını uyusturabilir dedi.
SGeceC Denizanasi92 tetagil granül formunda zaten jel degil jelleri önermiyorlar evet tetagili doktorun önerisiyle kullandık bizde,bende zararsız diye biliyorum
SGeceC Denizanasi92 rica ederim uykuya yatirmadab önce parmağımla sürüyorum ben damağına tükürükle eriyor zaten nispeten rahatlatıyor
ddm-tekin Denizanasi92 diş jelleri zararlı ama tetagil bir diş jeli değil ❤️ Doktorumuz zararlı değil tamamen doğal demişti bize
Dimitrina_kovaceva Denizanasi92 bitkisl olduğu için nette de vardır ama ben güvenmedim sahte falandır belki diye hep eczaneden aldım 8 ayda 3 kutu bitirdik
[silindi] Denizanasi92 bende kullanıyorum bebeğim 7 ay 21 günlük .kuzenimin önerisiyle eczacı yardımcısı .çok fazla kullanan olduğunu Alman papatyası olarakta geçtiğini hiçbir zararı olmadığını hatta zarardan çok yararı olduğunu söyledi.bi kutu bitti bile ikinciyi alıcam .kızımda çok sevdi .sevgiler 💐
yagmursen Denizanasi92 tetagil zararlı değil fakat içeriğinde ağrı kesecek etken bir madde yok sadece diş minerallerini desteklediği için çıkmasını kolaylaştırıyor ve granil yapısı masaj etkisi verdiği için kaşıntıyı rahatlatıyor.
yagmursen Denizanasi92 eğer rahatlarmazsa diş kaşıyıcıyı buzlukta bekletin ve ya çay kaşığı ağzına verin biraz damaklara değirin… ya da son çare karanfili dövüp zeytinyagında buzdolabında 1 gün bekletin, o yagı diş etlerine sürün kesib çözüm :)
[silindi] Denizanasi92 forumda bi annneninde dediği gibi ağrı kesici olarak değilde daha rahat çıkarması için kullanıyorum huzursuzluğunu almadı bile benim için büyük nimet 🫶
Denizanasi92 yagmursen diş kaşıyıcı işe yaramıyor artık. 😞 tamam zeytinyağı karanfili de denerim sağolun ❤️