Kaptan03 Deletedmom_35 cnm keçe güzel sıcak tutar ama şu var daha yumuşak taban tercih etmelisin ben bu model kullandım sert taban ayağımı agritti..diğer modelde hoş onun açık versiyonunu kullandım rahatti çok
Kaptan03 Deletedmom_35 gezerin gondol modelleri var onlarda hoş yumuşak taban içi hemen fossa olmaz bende arayış içerisindeyim ama fiyatlar fena yahu😓😓😓😅
lalbg Deletedmom_35 krem olan çok güzel. Hiç terlik sevmeyen bana bile terlik sevdirdi😊 kışın ayaklarım hiç ısınmaz da🥹
Saafie Deletedmom_35 Terlik ihtiyacım olduğunu şimdi farkettim 😂 İkisde güzel ikisinde al eşinle giyersinz😂
Deletedmom_35 Keçe olan terliğe daha sıcak bakıyorum 😅 Eve biri geldiğinde falan daha kullanılabilir gibi duruyo hemde ev terliği olarak daha hoş duruyo fikirlerinizi istiyorummm
Fenty Deletedmom_35 İkisi de güzel ben modele değil sıcak tutar mı ona bakarım kahve olan sıcak tutar zaten onda tamam diğeri erkek terliği mi? Veya ikisi de erkek terliği anlayamadım yada fark etmez güzeller almışken ikisini de alırdım sanırım.
Deletedmom_35 Fenty ikiside bayan terliği aslında keçe çok tercih edilmiyo görünüş olarakta erkek gibi duruyo ama ayakta çok hoş duruyo bi arkadaşımda vardı evde giyerdi beğeniyordum
Fenty Deletedmom_35 Öyle mi erkek terliğine benzettim ben ama güzeller dediğim gibi sıcakta tutuyordur zaten bunlar ne kadar? Benimde almam lazım da bunlardan alayım.