Birdunyabircennetannesi bunu yapan insanlar çocukluk döneminde sevgi görmemiş, travmaları altında sıkışan ve kendilerini görünmez olarak gören insanlar. Bizim travmalarımız, sıkıntılarımız yok mu? Kendi adıma konuşayım var. Ama başka şekillerde ortaya çıkıyor. Psikolojisi bozuk insan güzellemesi yapmıyorum ama herkes çocuk yapmasın. Sadece böyle canice gözü dönenler değil, çocuk yapıp bitki gibi büyüyenler de yapmasın. Yapması kolay. Ver önüne mamaya, oyuncağı, sal sokağa değil işte. Sarıl, sev, anlat, dinle çocuğa kulak ver çok önemli. Burda görüyorum yaşıtları dışlıyor kardeşi olsun istiyorum yazıyorlar. Yaşıtları dışlıyor diye topluma çocuğu kazandırmaya uğraşmıyorlar. Kendi bebeği 1 yaşında tekrar hamile kalıp kardeş yapıyorlar. Gerçekten diğer bebeğin doğduktan sonra ilki ile ilgilenenilecek misin? İkisine de yetebilecek misin? Doğruyu yanlışı, kötüyü iyiyi, sevgiyi saygıyı öğretebilecek misin? Sonra ben depresyondayım. Ama bunu sen istedin. Dinle çocuğa kulak ver o senden arkadaşı olmanı istemiştir belki de. Çocukluk travması ilerde böyle yansıyor işte. Cinayet işleyen insanların normal insanlar olduğunu asla düşünmüyorum.