Tugce Merhaba, daha önce daha genel bir şekilde benzer konu açmıştım. Şimdi güncel polemik konusu olan iki model arasında birlikte fikir yürütelim istiyorum. Yakın bütçe gereksinimine sahip bu iki cihaz arasında tercihiniz hangisi olur ve neden?
Gryffindor Tugce Güncelleme alma açısından 14 ü tercih ederdim. ( Ama tabi yine de böbreğimi tercih ediyorum 😃)
Fenty Tugce Zamanında biraz daha param olsaydı 13 pro max alırdım ama 13 aldım yerine ve kesinlikle 13 pro max daha iyidir çünkü geçişlerde 120 hz farkı çok önemlidir bunu 60 hz kullanan biri 120 kullandığı zaman daha net anlar. Bir de işlemci hemen hemen aynı hatta 13 pro max bu konuda daha önde plus bir önceki nesil işlemciliğe sahip yani bu işlemci 13 ve 13 pro max de mevcut. Ben telefonu verip 13 pro max alırım mesela büyük telefon seviyorum 13 bana küçük geliyor dediğim gibi o zaman o kadar param yoktu. 😂
Tugce [silindi] Apple temsilcisi ile görüştüğümde ikisinin de son güncellemeyi aynı anda alacağını söyledi. Gryffindor 14ün rengini daha çok beğendim hahahahhahaha. Donanım araştır ama moru beğen.
Woman35 Tugce zaman ilerledikçe 13 pro max falan yavaşlar apple’nin klasik yaptığı şeyler 😅 ben olsam 14 alırdım 🤔
Tugce Woman35 Benim de öyle yapasım var. Fotoğraf kalitesi çok fark ediyor mudur acaba? Ben iPhone 7den geçince her türlü bayılacağım kesin 😅
Tugce Gryffindor Her telefon alacağımda bu kez siyah olacak diyorum ve pembe, mor allah ne verdiyse giriyorum 😂
Dilaylaa Eşime birkaç gün önce 14 aldım ben her zaman en son model daha iyi oluyor. Ve gerçekten çok güzel ben Samsungcuyum ama onu görünce bir düşünmedim degil 😂😅
Tugce Fenty Belki seneye ben de bu yorumun aynısını yapıyor olurum 😆 14 pro maxe çıkamıyorum. 14 alasım var ama 13 pro dediğiniz gibi mantıklı olacak
Tugce Dilaylaa Türkiye’de alacak kadar kodaman olamadım 😂 Almanya’dan alacağım. Orada iPhone 14 pro Max 128 GB 26-27 bin TL’ye tekabül ediyor. Euro bazında.
Gryffindor Edanrkeles Ahahah böbreğini harcadın yani o kadar sene sana yoldaş olmuş içtiğin suyu süzmüş 😃😃
Dilaylaa Gryffindor o kadar olduğunu bilmiyordum arkadaşım yeni çıkacağı zaman Pro maxler 40 bin olacak demişti, tabi oda şaka gibide iste .
Gryffindor Dilaylaa Depolama alanına bağlı artıyor tabi. En düşüğü 40 binlerden başlıyor diye biliyorum 😃
Dilaylaa Fenty evet tabi oyle , burada aslında bin sterlinden daha da düşük fiyatı. Ben kulaklığı ile birlikte aldım. Aradaki fark gerçekten çok üzücü