Busoss_ Bebeğim 40 günlük sma Comfort kullandım kabız oldu hipp mamasına geçtim onda da tuvalteni az az ama kalın yapıyor ağlıyor sancı yapıyor ne kullanabilirim yeni bir mamaya geçmem lazım kızlar
ipekadaninannesi Busoss_ hippte kabız ve gaz yapıyor tavsiye etmiyorum keçisütlü golden goat önerdi özel memorial hastanesindeki doktorum tavsiye ederim
Aras210922 Busoss_ bizimki de hip’i sevmedi aptamil conformil kullandım çok memnun kalmıştım bi değişiklik yapıyım bebelac gold kullanayım dedim iki gün kullanabildim bebeğime gaz ve kabızlık yaptı pişman oldum aptamile döndüm tekrardan çok şükür şimdi iyiyiz . 🥰
Berram Arkdaslar kafanıza gore drnz onermeden mama kullanmayın alerjık reaksıyon yaratabılıyor dr danısarak mama kullanmanızı tavaıye ederim ♥️
Sedagny Busoss_ bebeğim doğduğundan beri emziremediğim zamanlarda golden goat veriyorum. İçeriği anne sütüne en yakın olan mama. Çok memnunum
Busoss_ Norveckizi Evt size neden yaramadı bize de yaramadı tuvaleteni yapıyor ama kalın yapıyor zorlanıyor ağrı çeke çeke
Norveckizi Busoss_ tuvaletini zor yapıyor Cıvık ama sürekli ağrı çekerek ikinarak gün geçiyor Hipp yeyince