2lokummannesiii bende ana okulu öğretmeniyim seneye oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum ama şimdiden başladım araştırmaya gerçekten guvendigim bir yer olursa vericem çok görüyorum mahallede basamak alti yer . Gönderen arkadaşlarımda var ve bir sürü sorun yaşıyorlar ama orasinin fiyatı uygun cocuk sosyalleşsin diyorlar hepside ev hanımı aklımdan gecenide söylüyorum isterlerse kizsinlar siz gün gün gezeceniz diye çocukları vermeyin harcamayın diyorum sonra benden psikolog numarası istiyorlar çocuğuma birsey oldu diye. Eger sosyallesin istiyorsanız oyun gruplarına saatlik gönderin, jimnastik , yuzme kursuna gönderin. Lütfen kreş seçerken bi kreş açma şartlarını okuyun pencere yüksekliğinden, kapı genişliğine, lavoba boyundan , masa köşesine kadar herseye bakın. Istanbulda gerçekten denetim yok nasıl açıyorlar apartman altı yerleri çoğu lise mezunu evde babannesinin bakmasını tercih ediyorum . Hayat şartları gerçekten zor çalışan bir anne olarak mecbur olanları çok iyi anlıyorum ne olur iyice araştırın netten kurumun adını aratın şikayet varda illaki çıkar varsa