sheyda9191 Lenagazel tam bunu yazıyordum ki mesajınızı gördüm. Kaç tane kargomu teslim etmedi kaybetti pislikler….
birfincantuzruhu Lenagazel aradığım yorum içerikten ziyade söylemek istediklerim 😂 her alışverişimde ısrarla ptt kargo olmasın diye belirtiyorum 😂😂
Lenagazel iamseda Ya 1 aydır kargom var hala getirecek naletler arıyorum yok sövüyorum yok gına geldi
cftcdln Lenagazel ben de hep aynı şeyleri yaşıyorum. Artık ürün almadan önce hangi kargo diye soruyorum. sadece bebek bezimiz ptt. Onu da eşim işyerindekilere aldırıyor bekletmiyoruz. Dolaptan alacaksam da yoruma ptt hariç herhangi bir firma diyorum 😅😅
snowflake Duru09 aklıma pisliğin birisinin bana sürekli mesaj atıp çok tatlısınız çok güzelsiniz diye yavsadigi geldi evli olduğum halde PTT de çalışan
Duyulurum snowflake ben çözümü kargoları annemin evine gönderip annemin telefon numarasını yazarak buldum. Özel bir şey alırsam anneme acmamasini eşimin aldığı bir şey olduğunu söylüyorum.
sheyda9191 snowflake benim kapıma gelen kuryede bebek ağlıyor hem de dikişlerim var sepet salamam dedim diye ne olmuş bizimde bebeğimiz var ağlıyor diye çemkirmişti bana. Hayır sanki eve çıkarmamaları söyleniyor. Densizi şikayet ettim tabi ama uyarı verilmiş sadece 😅 nasıl bir uyarı acaba cısss yapma böyle şeyler gibimsi mi
witcher sheyda9191 Kargonuz kaybolduysa tazminatını almışsınızdır kimseye pislik deme hakkını vermiyor bu size. Benimde mngde kargom kayboldu trendyol paramı iade etti kimseye de pislik demedim bu nasıl çirkin bir uslüp
Tubiii31 Lenagazel ay bişe dicem de şaşırmayın. Benim kargomu 3 günde getiriyorlar 🤭 ayın 3 ünde bebek bezi sipariş ettim 4 ünde kargoya verildi PTT kargo bugün teslim edildi 🤭
Mihriiii Ptt den kargonun hemen teslim edilmesini hayal etmek, ürünün ayaklanıp gelmesini hayal etmekten daha zor. Resmen 10 gün kargom dağıtım ofisinde durdu sonra getirdiler sağolsunlar. Arayınca da açmıyorlar 😒