zeynep321 Hanımlar Ayağım burkuldu film çektiler doku zedelenmesi olduğu soylediler üç gün olmasına rağmen ben hala basamiyorm ve ayağım şiş.normal mi .ne sürsem faydası olur
zeynep321 Filevrem Ben bir hafta basamamiştim .şu an hala ara ara sızlama ağrı devam ediyor .ödem toplamış
Filevrem zeynep321 o 1 haftada herhangi bi uygulama veya krem sürdünüz mü ? Yoksa kendiliğinden mi geçti ?
Filevrem Oanne buz koydum dün gece bir de doktor krem ve bandaj verdi onları uyguluyorum kaç güne geçer merak ettim
zeynep321 Filevrem Doktor krem vermişti onu sürdüm bandaj bağladım öyle .şu an tam ne sürdüm hatirlamiyorm
ipekk05 Filevrem canım benimde kolumda et zedelenmesi oldu sanırım iki gündür şiş ve ağrı yapıyor sizinkide şiş mi hafiften
zeynep321 ipekk05 Röntgende anladılar canm .ama ağrısı gecmeyince emarla da bakıldı .ödem toplamış dediler
ipekk05 Filevrem sizin neyden kaynaklandı benim halı yıkarken ıslak halıyı kaldırdım zorladım sanırım kolumu röntgende bişey çıkmadı krem verdi doktor ama hala hafif şiş ve ağrıyor