Malefiz Guzel anneler merhaba, mochi pompa ile ne kadar sut biriktiriyorsunuz? 40dkda tek göğüste 20cc çıkarabildim sadece sonradan cogalir mi sizde durumlar ne?
Skrng Malefiz mochiden çok memnunum sürekli göğsümü boşaltabiliyorum, her emzirmede 30 ile 60 cc arası çıkıyor , bebeğim 15 günlük
Denizanasi92 Malefiz yaptıkça çoğalır ben işe başlarken elektriklim vardı ama pratik olsun diye mochi aldım aralarında 10 cc farkediyor sadece mantığını anlayınca güzel sağıyor. Düzenli sağım yapın güzel yiyin için çoğalır
Asldrk Malefiz ben 25 günlüğüm ama moch benden bir damla bile çıkmıyor elektrikli var 2 saatte bir 50 cc çıkarıyor ancak
Lidya-t Ben sadece mochi kullanıyordum sağarak veriyordum 10 dakikada 120 cc çıkıyordu tek göğüsten iyi takınca çok hızlı sağım yapıyor
Malefiz Lidya-t Nasil o kadar çok çıkıyor en baştan beri mi boyle 120ml cikiyordu yoksa emdikce mi çoğaldı?
Malefiz Whatornot elektrikli var ama surekli emzirdigim icin onda da en fazla 60cc çıkarabiliyorum normal mi 😓(bebegim 50 günlük 2 haftadir emziriyorum)
Lidya-t Malefiz Sadece 3 ay emdi sonra hep sağım yaptım emer gibi hiç aksatmadan sağdım bol su içtim 1 yaşına kadar da sadece anne sütü aldı .
dreamila Skrng benimde sütüm azalmış doktorun dediğine göre kilo artmamis dedi ama 6 tane dolu dolu cisli bezde alıyorum moralim çok bozuk
dreamila Lidya-t bende öyle üzgünüm ki 7 aya girdik iki ayda 45 günde 300 Gr almış 6300 7 aylık çok az dedi doktor mama verin Bende lansinoh elektrikli ve mochi var aynı anda takıyorum ama toplam iki göğüsten gelen 80 100 süt azalmış mi oluyor yanlış mı takıyorum 10 dk da kaç CC gelmesi lazım mochi çok kolay geliyor bir yol gösterin bana Mama da zorla içiyor ağzını kapatıyor ama bu gece içti şükür Anne sütü artması için promalt glactaco ebebek’ten meyveli bar vs aldım Mama çok pahalı malum artsın diye
dreamila Denizanasi92 tek göğüsten kaç dakikada ne kadar süt gelir mochi var bende ama sütüm azalmis kilo almamış doktorun dediği mama verin 7 ay kontrol de 6300 du ve 35 günde 300 Gr az dedi Ek gıdaya da başladık ama
Denizanasi92 Malefiz bakın kafanıza takıp stres olmayın beyne sinyal gittiği kadar üretilir süt bunu düşünün hep sağıp emzirin sağıp emzirin
Lidya-t dreamila Benim göğüsler küçüktü tam oturunca sağa sağa zaten tanzikli akıyordu o yüzden çok hızlı sağıyordu.Evet tek göğüs 120 bol su tüketip bir de solgar kullandım .
Denizanasi92 dreamila bizde 350 gr almıştık doktor iyi dedi. Başka bi doktora daha danışın dk bilmiyorum ama 50-60 cc çıkıyor 7 ay 17 günlük bebeğim
dreamila Asldrk devam edin artacak benimde o zamanlar öyleydi artti şimdi yine sütüm var ama elektrik yada mochi 60 100 arası çıkıyor bebek emince fazla alıyor tek bildiğim