Mavisdrn Oğlum 51 günlük bugün aşırı derece huysuz ve sabah 5 ten bu saate kadar bir saniye uyumadı sadece ağlıyor kucakta durmuyor ayakta sallamayla durmuyor memede bile duran çocuk durmuyor şuan ağlayıp inliyor sadece ne olabilir yaşayan varmı lütfen yardım hastaneye götürmem gerekiyor mu
Zehra_yavz Mavisdrn canım benim kızımda sabahtandir öyle ne yapacam bilmiyorum sabahtandir 1 dk olsun uyumadı ne yapsam bos kafayı yicem artık
Mommygirl Mavisdrn çok uzun süre uykusuz kalmış doktora gidin. İnşallah bir şeyi yoktur vücudunda onu sıkan bir şey yok dimi ?
kelebegin_annesi Mavisdrn yediğiniz bişey dokunmuş olabilir mi yada yediğiniz bişeye karşı alerjisi olabilirmi sütünüzden geçtiyse çünkü benim kızım da 6 ay hiç susmadan ağladı meğerse verdiğimiz mamada süt ürünleri olduğu için ona alerjisi varmış değiştirince rahatladı şükür
Mavisdrn sarilaciver07 verdim gazı olduğunda bile bu kadar yapmaz illaki 1 saat felan uyurdu kucagimda yada memede dururdu😔
asyakusunannesii Sabah 5 ten beri bu şekildeyse bi sıkıntısı var demek ki. Doktora götürmeniz daha doğru olur
Roseparks Denediniz mi bilmiyorum ama çarşafa koyun eşiniz bir ucundan siz bir ucundan tutup sallayın
Mavisdrn Roseparks onu hiç yapmadık alışır diye annemdeyim zaten doğumdan beri yardımcı oluyorlar diye , en son çare onu denedik uyudu yere koydum yine ağlamaya başladı
Mavisdrn Mommygirl frejka yastık var kalça çıkığı riski var Onuda çıkardım ondan olabilir diye ama yok ondan da değil
Mavisdrn kelebegin_annesi saat 5 ten beri öyle sadece emziriyorum zaten sütümün yetmediği yerde Aptamil veriyorum günde bir kere ,ama mamadan olamaz çünkü 2 aydır veriyorum ilk defa öyle oldu
Mavisdrn sarilaciver07 sallayarak uyuttum saate bir uyandı her kalkışında aynı şekilde zor uyuttum balgam var sanırım boğazında çünkü yutkunamiyor ve burnu tıkalı ondan olabilir mi
Asyece Bu dediğiniz altından çok yüksek ihtimal bağırsak tepkili alerji çıkıcak çatlar derecede ağlardı kızım ve akşam 7den ertesi gün öğlen 1e kadar hiç durmadan 1 dakika uyumadan hastaneye giderdik röntgen lavman öyle rahatlardı kolik diyorlardı ama bir doktor kolik bu kadar ağırda bir sebebi vardır dedi test yaptı negatifti yinede diyete girdim Allah binlerce kere razı olsun kızım 10buçuk aylık hala alerjik bir bebek ve başka bir sorun yoksa eminim alerjisi var çok acil diyet öneririm size
Mavisdrn Asyece nasıl diyet yani, alerjisi olabilir mi ki dersiniz ya bneimkine de kolik tanısı kondu zaten ,ama hiç bir zaman bu kadar rahatsız olmamıştı, alerji testini yapıyorlar mi
salakmisincemilee Mavisdrn duş aldırdınız mı serum fizyolojikle burnunu açıyor musunuz geçmiş olsun bu arada nasıl bebeğiniz şimdi