Line hdemir86 ürün kapalı kutu hiç kullanmadım burdan nasıl yüklendiğini bilmiyorum chicco easy fit kırmızı renkte
Beh1108 Aloneeee bende ki bildiğimiz kalın penye kumaş 😂 ama 300-400 lira da çok pahalı geliyor dümdüz kumaş için 😕
Aloneeee Beh1108 ya evet çok para belki ama sürekli kullanan biriyim o yüzden verdiğim parayı hakediyor ❤️
079aslankuzusu Canım trendyoldn almştım bi kere kullandım kolik bebeğim benim o bile uyuyup kalmştı sonra taşındım kullanmayı unuttum suandada sadece ayakta uyuyo ihtycm yok istrsen 90 tlye vereyim syah renk
Beh1108 Aloneeee o zaman şunu da sorayım size 💖 sizin slinginiz de çok mu uzun bana onu bağlamak, çıkartmak hatta bebeği içine koymak bile zor kanguru olsa şıp diye koyarım kuzumu içine şıp diye de çıkartım 😂
Aloneeee Beh1108 evet çok uzun malesef 🤭 ama düzgün bağlarsan slingi bebeği koyup çıkarması zor olmuyor bebeği içinden aldığımda slingi sökmüyorum sökersem sonrası sokakta tam bir işkence 🤣
Seldaatly- sihirbakani seldatrk dolap ismim sling var trendyolda 350 TL ben çok uyguna satıyorum ihtiyacı olan alsın diye