sihirbakani Uygun fiyatlı varsa satan resim atın değerlendirmek isterim.Bebegim kucagimdan inmiyor hiç birşey yapamıyorum yenileri çok pahalı
Yasemince1 sihirbakani siyah sling var 150ye veririm istersen iki kere evin içinde kullanmaya çalıştım ama benim bebem huysuz olduğu için tabiki sevmedi
sihirbakani Line fiyat olarak ne düşünüyorsunuz açıkçası kış geldiği için evde iki üç ay kullanacağım rahat etmek için.o yüzden Uygun fiyat arıyorum
brsu12 sihirbakani baby plus class model elimde var bel destekli düşünürseniz uygun fiyat verebilirim
Beh1108 sihirbakani evet kullandım sling işlevi görüyor. Kumaşı bi tık kalın ve biraz daha sert gibi sanki o yüzden fiyatı böyle olabilir. Ama eğer diğer slinglerden pek farkı yoksa o kadar paralar vermenize gerek yok bence
Aloneeee Beh1108 cnm normalde kumaşı yumuşacık oluyor ve çok kalın olmuyor terletmesin diye ben başka yerden aldım benimki öyle yani bir yaşında hala kullanıyorum. Yazın bile sürekli kullandık. Diğer slinglerden pek farkı yoksa demişsin diye yaZdım 💕
1Prensessannesii sihirbakani bende kanguru var bebeğim sevmedi hiç kullanmadım yepyeni duruyor denemek amaçlı birkere kullandım sadece
Beh1108 Aloneeee bende ki bildiğimiz kalın penye kumaş 😂 ama 300-400 lira da çok pahalı geliyor dümdüz kumaş için 😕
Tugce Merhabalar, platform dışına yönlendirme yapan yorumlar forum kurallarına uygun olmadığı gerekçesiyle silinmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 🌸