Benibenibihterini Ikrazumra19 Iyi bir makyaj bazi ve sabitletici kullanirsaniz makyajinizi yüzünüze guzelce sabitlersiniz.
Bisracinarkartal Ikrazumra19 Makyaj öncesi temiz cilde Makyaj bazı on dakika sonrası Makyaj Ve Makyaj bitiminde Makyaj sabitleyici sprey kulanabilirsin Cilt tipine göre de değişiklik gösterebilir makyajı kaldıramayan cilt tipin olabilir Veya kullandığın ürün pigmentleri ile alakalı bir durumdur Gün içinde makyajını tazeleyerek bu durumu minimum seviyeye indirebilirsin ..
Ikrazumra19 Bisracinarkartal cildim normal karma bi cilt aslinda ama cozemedim baska markalar deneyeyim
Deletedmom_112 Ikrazumra19 makyaj bazı ve sabitleyici kullanıyormusun, eğer ikisini kullanırsan makyajın bozulmadan daha uzun süre durur
tarcinnn Ikrazumra19 sabitleyici spreyi öncesinde ve sonrasında sıkın hem bulaşmaz hem de pigmentler daha belirgin olur
yagmursen Ikrazumra19 makyaj malzemeleriniz çok önemli. Hayatımda hiç makyaj sabitleyici kullanmadım ama cildime uygun bir krem ve üzerine bana uygun kaliteli makyaj malzemeleri ile ne yapıyorsam akşama o şekilde dönüyorum eve
Arimayaa yagmursen makyaj sabitleyici sprey olarak olandan dimi onu kendiniz mi sıkıyorsunuz? Ve gözlerinizi kapatip sıkıyorsunuz dimi?
yagmursen Ikrazumra19 rujlar mac maybeline, rimel yerine ipek kirpik tercih edebilirsiniz hep fresh tutar. Fondoten note, arada channel kullanıyorum ama kesihlikle note daha iyi :D allık ve far sephora. Çok deneye deneye buldum cildime bunlar iyi geliyor.
gibicibicis Ikrazumra19 önce nemlendirici gunes kremi ya da baz sürmek hangisini kullanıyorsanız o ben böyle yapıyorum sonra o anki keyfime göre Bb krem ya da fondöten sürüyorum sonra pudra üstüne bronzer allık ya da highlighter sürüyorum göz makyajım dahil tüm gün yüzümde kalıyor makyajın güzel durması için cildin temizliğide önemli düzenli temizlik bakim yapmalisiniz cildinizde sorun varsa ya da yoksa cilt tipinize gore urunler kullanmaniz lazim bunu duzenli yaparsaniz sadece bb krem rimel ruj bile surseniz ışıldarsınız full makyaj yaptığınızda degisirsiniz mesela belli olmuyor ama profil fotomda full makyajım ve ışık vuruyor cildim o kadar puruzsuz duruyor ki shoplu gibi çıkmış ama sıfır oynama gerçi böyle yapay durmasıda ne kadar iyi bilemiyorum ama neyse 😅
Slmnese Ikrazumra19 makyaj bazı da sabitleyici de kullanmıyorum ama makyaj öncesi cildimi iyice temizleyip nemlendiriyorum ve son derece iyi markaların ürünlerini kullanıyorum bu da yeterli oluyor
Benibenibihterini Ikrazumra19 Valla hic farmasi kullanmadım bilmiyorum. Belki yüzüne uygun degildir canim. Ondan istedigin gibi olmuyordur makyajin
Kimyageranne123 Ikrazumra19 makyajın altına kullandığın bazla alaka li ve ürünlerin kaliteli olup olmadigi ile alakalı bu durum kalitesiz makyaj malzemesi 10 metre öteden bağırıyor zaten , tabi düzenli cilt bakımida önemli sivilceli akne gozenek izleri olan bir yüzde zaten makyaj ne kullanırsan kullan jilet gibi durmaz
Ikrazumra19 Kimyageranne123 yuzumde oyle leke sivilce yok sadece bozuluyor akiyor oda benim csnimi skiyor
ArdicEge Ikrazumra19 yüzüme kullandıgım hicbir üründe ucuza kaçmıyorum. Makyaj bazım ve fondotenim iyi markadır hep. Hic kusma vs yasamadım. Sabah cıksamda aksama kadar sabit duruyor. Makyaj bazı smashbox Fondoten kryolan likit fondoten.