Elika00 Kızlar yine başladı yemek derdi sizlerde ne yemekler var farklı birşeyler yapmak istiyorum ama bilemedim bebeto izin vermez muhtemelen 😂
Pamuk_bebegim42 Elika00 Farklı bişey istiyorsaniz yoğurtlu tantuni yapın ben çok yapıyorum güzel oluyor
tugceizgi Elika00 biz hastalık dönemindeyiz o yüzden kızılcık tarhanası yapacağım. Yanına ıspanak yaparım.
Balbocegi tugceizgi kızılcık tarhanasıyla tanıştığımda beri un tarhanası tüketmiyorum diyebilirim. Koronadan beri kendim yapıyorum üstelik 🙏💕 bu sene de 4 kilo yaptım 💕
Irmakprensesinannesi Elika00 valla kızıs tel şehriye çorbası kıymalı yanına nohut yeşil mercimek karışımı yemek yogurt Bize de karnıyarık yanına pilav
Denizzz88 Elika00 kuru fasülye yanına da kayınvalidem yaprak sarma göndermişti bide tarhana çorbası yaptım oğluma da kuzu köfte 😊
Elika00 Denizzz88 benim oğlum kıymadan iğreniyor ya verdim geçen gün öğürdü 😂 biraz zaman sonra tekrar deneyeceğim
Denizzz88 Elika00 olur öyle zaman zaman benimkide biara ağzına koyunca direk tükürüyordu buara yiyor. Yemediği zaman patatesi çok seviyor patatesin arasına karıştırıp veriyordum fark edene kadar bikaç parça yemiş oluyordu 😄