Merveee3594 Shewolff yaa gerçekten mi aklımdan orayı geçiriyordum bende . Bizde merkezde görev yapıyoruz araştırmaya gidiyorum Şafak hocaya özel muayenesine başından beri
Shewolff Merveee3594 şafak hocayı bilmiyorum açıkçası yeni herhalde ben Özleme gidiyordum normal kan vs için de şehir hastanesine buradaki hastanenin adı özel cihazı bile yok doğru düzgün ☺️giden hep pişman hastane demeye bin şahit yani
Merveee3594 Shewolff benim dediğim fakültede bayadır var benim bildiğim Özlem hocayı da biliyorum bayağı uçmuş fiyatı o yüzden oraya gidemedim devletinde eşleri Almamaları çok saçma ve 2 doktora gitmiştim hiç beğenmedim bidaha hiç gitmedim
Merve66700 Merveee3594 güzel ilgileniyor ama biraz pahalanmış ben bebiş doğmadan önce 250 ye gidiyordum şimdi 550 olmuş
Merveee3594 Merve66700 evet Özlem de var oda aynı bayağı arttı fiyatları . Doğum konusu sıkıntı işte buradaki hastanelerde antlaşmalı olsa doğum olur da benim korkum doğumdan yana
Merve66700 Merveee3594 valla ben 35 haftalık doğum yaptım hatta bana dediler ki tahlil falan yapıcaz bir saat beklemen lazım dediler sorgunda Yozgat’ta yaptım orası biraz daha iyi