Byz2019 Kızımda vajinanın yarısı yapışmış doktor krem verdi ama geçmedi çocuk cerrahına yönlendircem dedi başına gelen var mı ne yapıyolar
Mimoza-kizim Byz2019 canm korkma acılı bir operasyon deglmis 5 dakikalik bi islemmis benm arkadasimin kizindada olduysu uyurken 5 dakikada yapmislar uyanmamis bile cocuk
Damla29 Byz2019 elle açıyor doktor hemen orda eger çok ilerlediyse cerrahi işlem yapıyolarmış ben kulak cubugu ile açıyrm ara ara kapanır kızımınki hatta pamuk kullanıyrz ıslak mendil den oluyormuş kapanmalar sizde pamuk kullanın
esilayldrmmm Ya dün fark etti doktorumuz da bizim anlamadım masajla açılmıyor ki yapıyorum ama 1 ay sonra görücem dexi
Byz2019 esilayldrmmm bende yapıyorum olmuyor kremide hormonlu olduğu için uzun süre kullanamazsın cerraha yönlendircem dedi bide açıldığı zaman yine yapışıyormuş bazen :(
Asyam25 Byz2019 hormonlu kremi an fazla bir hafta kullanabilirsin aman dikkat baska yere de sürülmesin tüğlenme yapar
Mimoza-kizim Byz2019 haklisin canm benmde basima gelse endiselenirdim ama uyurken yapilan bi operasyonmus icin rahat olsun cok gecmis olsun
Ciisemmm Benim kızımda da vardı iki tane krem kullandım açıldı sabah akşam düzenli kullanmak lazım açıldığında da ara ara kontrol etmek lazım kapanma olmasın tekrar diye
Byz2019 Ciisemmm düzeli kullandım ama 1 tane verdi doktor sabah öğle akşam hangi kremdi hatırlıyor musunuz
MOM_1920 Byz2019 hatırlamıyorum amma bakıcam kremlere şimdi bakamıyorum çocuklar uyuyor odada uyanınca bakıcam
Ciisemmm Byz2019 estirol ve anestol verdi doktor ikisini de karıştırıp veya arş arda sürebilirsin demişti
Byz2019 Damla29 ıslak mendili bıraktım pamuk kullanıyorum sanırım bizimki ilerlemiş kremle açılmadı çünkü
MOM_1920 Byz2019 ay canım ya tarihi geçenleri atıyorum atmışım bebekken verilen kremdi. Kusura bakmayın sizi de bekletim anca fırsat buldum teli elime almaya
Damla29 Byz2019 bizimkini elle açıp sonra krem vermişti ama gene yapışıyor yani acsa bile devamlı elle açmak gerek
kurabiyem28 Byz2019 normalde elle açılması lazım kızımınkini eliyle açtı. Alt tarafta vardı. Kızım ağlamadı bile ama Ben krem sürüyordum. Yine yapışır demişti. Hafif olmaya başlamış hemen müdahale ettim. Sizin nasıl yapışıklık
Byz2019 kurabiyem28 yarısı yapışık yarısı açık makat kısmına doğru yapışıklık estirol krem verdi bana günde 3 kere açılmadı onunla