Selcanmknc Kızlar oğlum 12 günlük oldu hala isimde karar veremiyoruz benim beğendiğimi elim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum oğullarınıza hangi isimleri koydunuz veya hangi isimleri koymak isterdiniz banada fikir olsun
Abf Selcanmknc oğlumun adı barış, dünyayla hayatla kendisiyle hep barışık olsun istedim, bir de tanıdığım barışlar hep efendi sakin adamlardı,
Aezgi Oğlumun ismi Aslan daha nişanlıyken derdim oğlum olursa Aslan olcak diye hic baska isim düşünmedim
RedFlower_ Selcanmknc oğlum adı Berkay 🦁🥰 İkincisi olursa Rabbim nasıl ederse şuanda Buğra koymak istiyorum 😅
goktugmom_061220 Selcanmknc Oğlumun ismi Göktuğ 🥰 Cinsiyetini öğrendiğimde daha hastaneden çıkmadan bir an da aklıma geldi ve eşime söyledim. O da beğendi. Öyle karar verdik.
Bety 9 ay boyunca karar veremediniz mi 😳ve çocuk 12 günlük olmuş ne diyorsunuz çocukla ilgili bir şey olunca valla şaşırdım
Selcanmknc Bety ya aslında miranda karar kılmıştık sonra çok ağır isim dedi duyan herkes o yüzden vazgeçtik
12sukran Selcanmknc YUSUF MIRZA KOYDUK ismini taşıyor oğlum masAllah uysal bebek mirza nin anlamı da güçlü soylu asil anlamina geliyor Yusuf’un yanina cok yakisti duyan herkes de aynı şeyi söylüyor
Zencefillikurabiye Selcanmknc bence İkinizin seçtiği isimler de güzel o yüzden aren kuzey koyabilirsiniz ikinizinde dediği olmuş olur
El1f Selcanmknc oğlumun adı yiğithan ben ve eşim beğenerek koyduk ama ertuğrul ile karasız kalmıştık🥰