Umutsuzvaka sarmaliklahana balona binin mutlaka ay çok güzeldi anılarım depreşti🥰 çok farklı bir havası var bayıldım oralara
Umutsuzvaka sarmaliklahana zaten nerdeyse normal otel yok orda bütün oteller iyisi kötüsü hepsi taştan😅 biraz ürkütücü gelmişti bana cin filmindeki evler gibi😂
Slmnese sarmaliklahana eşimle daha önce gitmiştik Nisan ayıydı gündüz hava iyi iken akşam derece baya iniyordu klasik karasal iklimi Kasım’da soğuk olabilir ama gidilmeyecek gibi de değil bence
Zedur Ah ah yarın işimden istifa edeceğim bebişim oldu diye, seyahat danışmanıyım. Taş evler cazip hoş da nem kokusu hafif küfümsü kokular olabilir çok normal,, martta yağmur bile olabilir genelde ilkbahar ve sonbaharda güzeldir.
sarmaliklahana Zedur Allah bağışlasın inşallah 🤗 küf kokusu falan bizim için neyse de bebiş için sıkıntı olabilir belki 🥴 mart ayı cok soguk diyenler var vazgecicez sanırım 😔
Sgma sarmaliklahana merhaba ben Nevşehirliyim yardımcı oluyum hemen. Mart ayında soğuk olur kalın bir mont-pantolon işinizi görür zaten gezerken dağı taşı enerji harcar üşümezsiniz. Diğer mekanlarda da şömine, soba gibi otantik şeyler oluyor. Taş eve gelirsek mekan öneriyim. Karlık evi diye bir yer var butik otel ama muhteşem. Sabah uyandığınızdan pemcerenizden balonların kalkışını izleyebiliyorsunuz. Odalar tercihe göre jakuzili aynı keyfi jakuzide de yapıyorsunuz. Biraz da kar yağışı olursa mükemmel bir manzara oluyor inanın doyamazsınız
sarmaliklahana Sgma Merhaba bak böyle iştahlı anlatınca gidesim geliyor 😬 suan tek düşündüğüm bebiş var onun için zor olması yani hasta falan etmekten cekindim. Cogu kişi soguk dıyor bebekle de o kadar dağ bayır gezemeyiz. Bebek olmasa ohoooo biz tadını cıkaralım diye soguk falan düşğnmeyizde 🥺
Sgma sarmaliklahana nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bebeğiniz soğuğa alışkın değilse evet hasta olabilir ama 300 liraya bilet bulmuşken o manzaralara gidilip otel tatili yapılır gezerken de araç kullanırsınız kiralayıp
sarmaliklahana Sgma İstanbulda yasıyoruz. Bebeğim sürekli gezen bir bebek de yaz kış. Gezmeyi de cok sevıyor ama bakalım bir eşimle konusalım. Bir yerlere kaçmak istiyorum yani. 😬
Limoncicegii sarmaliklahana kasımın ilk hatfası gitmiştik hava baya soguktu, otellerin geneli taş evler ve extra soguk oluyorlar.biz kızıma astronot mont giydirmiştik ellerini ayaklarını sıcacık tutuyordu öneririm.
sarmaliklahana Limoncicegii Astronot montu var battaniyeleri var zaten gidersek kesin alırım da bakalım bir eşimle oturup konusalım genelde cok soğuk denmiş. O düşündürüyor suan sadece beni 🥴 bebek için