NaimeYilmaz önerim; mesajlar kısmı daha görünür bi yerde olmalı yani burda kaç anne birbiriyle yorumlaşırken “mesajları bulamıyorum, mesaj atmayı bilmiyorum sen bana at vs.” gibi şeyler yazıyorlar benim bile dikkatimi çekiyor moderatörlerin yetkililere çoktan iletmiş olması gerekirdi çok geç kalındı ama umarım en kısa sürede hallolur.
İsim değiştirme ve kendi postunu silme özelliği gelsin diyen çok anne olmuş, ama bu olursa forumun eski tadı kalmaz, sürekli isim değiştirenler, kaos yaratıp sonra postu silenler, her gün binlerce başlık açılıp silinir, birde zaten anonimiz ama olayı dahada anonimleştirmeye çalışanlar olacaktır, suistimale açık bir konu olduğunu düşünüyorum. Yani önerim bu değişiklikleri hala sizin yapmanız :)
Eleştirim; en başta bildirimler, buna çare bulmak çok mu zor gerçekten bilmiyorum ama lütfen düzelsin artık. Birde aynı başlıktan yüzlerce açılmasını engellemek adına başlık açan anneye başlıktaki kelimelerden oluşan başka postları öneri olarak sunup bu postları görmesini sağlayın bence en önemli konu bu.