Winnithepooh Meltemingo merhaba çok güzel olmuş renkler cıvıl cıvıl bence herkes bayılmıştım bende yaptim ama basit şekillerde tabi😇 Dino ki straforda almaya vakit yoktu sleepy kutusundan yaptım 😆 denizci ye strafor aldım 😁 amatör işi benimkiler daha ama görselde bişey anlaşılmıyor ve görüntü güzel oluyor 😁😁😁 Birde şeyi sormak istyorum en üstteki araba ve trafik lambası nasıl dikndurabildi onlar karton mu renkli çıktı mı kagitta kağıt olsa düşer diye düşünüyorum ama bileyim bu senede nasipse böyle yaparım kesin alamam pastaneden onca paraya 🥴
Meltemingo Winnithepooh canm onlar baski afisleri bastirdigim yere yaptirdim kucuk kamyon leo konsepti bu … trafik lambasi stop yazisi karakterler onlar hep baskı arkalarinda kurdan var ..ben strafor uzerini mavi seker hamuru ile kapladim uzerine yesil seker hamuru ile cim yapip bulutlar yaptim kenarlarada yol yaptim bi tnede cam agaci yaptim onun icinede kurdan batirdim sana dogum gnu konseptinide atim mi eger bu konsepti yapcaksan fikir olsun
Winnithepooh Meltemingo iş makinası hastası oldu büyüdükçe vallahi atın iyi olur ekran görseli alırım nasipse bu sene yaparım böyle olsun ins 🙈😊
Winnithepooh Meltemingo organizasyon yapmış gbi olmuş gercejyen bayıldım balonları küçük büyük nasıl ayarlarınız acaba hep istefim yapamadim bu şekil balon zincirini 🤦🏼♀️🙄
Meltemingo Winnithepooh balon zincirine normal balonlari gecirdim duvara astım kucuk balonlarda satiliyor 5 inc sisirin balon yapiskani ile buyuk balonlara yapistirdim ..
Winnithepooh Meltemingo tammdir küçükler az sisiriliyor da küçük oluyor saniyorfum 🥴 öğrenmiş oldum sayenizde 😁 teşekkür ederim