yookkdahaneler Mavi1 aksine çok iyi bir adam , sipariş verdim elime geldi 2 gündür kullanıyorum , dolandırıcı olsa hakkınıza girip tavsiye etmem
yookkdahaneler Mavi1 Daha kalan parayı BİLe ödemedim bakın şimdi konuşuyoruz adam istemedi bile ben mesaj attım parayı unuttunuz galiba diye :)
Salihakoca Mavi1 baby kinder aldım normal tek kişilik yatak boyutunda ahşabı cok guzel eşim 100 kilo o bile yatıyor
Minikleblebi Ben trendyoldan aldım 1 buçuk yıl oldu aşırı memnunum link atılıyor mu bilmiyorum ama adını atayım istersen bir sürü yorum var hatta
Ysmndmrl NmalkoC bende çilekten aldım nasıl pahalanmış öyle geçen sene tüm takım uyku seti cibinlik ve yatak dahil 6000 verdik
NmalkoC Ysmndmrl sadece dolap ve yatağa 14 bin verdik 3 hafta once bu hafta hesapladım aldıklarımızı 3 haftada 1500 zam gelmiş
cinkinasi Mavi1 baby kinder aldım trendyoldan baya kaliteli çıktı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama aldığım dönem bi çok firmaya göre uygundu satıcı da çok ilgiliydi
Mavi1 cinkinasi ayy sayfada yatak favorilemişim içim rahatladı 😁 nasıl hala kullanıyor musun memnun musun ne zaman aldınız kıymık vs yoktu demi
cinkinasi Mavi1 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Taşınma da gördü yatak sökülüp takıldı ama sağlam kıymık vs yok pürüzsüz