Elifcix Mirayfiliz esim ziraat bankasında çalışıyor. Onunda yükselme sınavı var pazar günü. Onlar kurulan grupta gelen video ve notlar ile hazırlandı.
Annis-ogul Elifcix ya ayıptır sorması ne kadar maaş alıyor esiniz .bzim bi akraba da calisiyo 7.bin alıyorum dedi bana saka gbi gldi😅
2minika Ben şartlara baktım ama lisans yazıyor acaba ön lisans oluyormu ki ben de bankacılık ve sigortacılık mezunuyum lisans taamamlamadim daha kamu yönetimi açıktan devam ediyorum da bilgisi olan varmi
sifirekran_bolkitap 2minika son sınıfsanız başladıpınız zaman bitirmiş olmak koşuluyla girebilirsiniz sınava
Mirayfiliz Elifcix anladım,acaba eşinizin biz yeni sınava gireceklere tavsiyesi var mıdır 🙏 nerden,nasıl çalışmalıyız
Elifcix Mirayfiliz pdf si var dedi bulurum bakıp ama bunu size atirabiliyormuyum buradan bilemem.ama ziraat bankasının sitesinde ne konular kaç soru çıkacağı belli dedi oradanda bakıp onlara ağırlık verebilirsin
Abf Mirayfiliz 15 yıllık bankacı olarak bankacılığı asla tavsiye etmem, ama hazirlanacaksaniz banka sınavları hazırlık kitapları var
Mirayfiliz Abf özel bir bankada 4 yıl bankacılık geçmişim var bende özel bankaları asla tavsiye etmiyorum ancak devlet bankasında çalışma şartlarının özellere göre daha rahat olduğunu biliyorum 😊
Mirayfiliz sifirekran_bolkitap ben servis görevlisi olan alım için başvuru yaptım,ona da yardımcı olabilir misiniz 😍
Mirayfiliz Elifcix ben mail adresimi versem atsanız size o kadar duacı olurum ki 🙏🙏🙏 evet sınav içeriklerini biliyorum,ama çalışacak not bulamıyorum 🥺 bana yardımcı olabilirseniz çok ama çok mutlu olurum 🙏
Elifcix Mirayfiliz soyle yapalım geçmişe dönük müsait olduğunda bakacak . Ben size yazayım haberleşelim.
sifirekran_bolkitap Mirayfiliz servis görevlisi sınavlarına girmedim ama sener babuşcunun kitap önerileri varmış ordan tavsiye alabilirsiniz, ziraat açıkcası yoğun olduğu için çalışma koşulları biraz daha zor katılım görece daha rahattır diyebilirim
Mirayfiliz sifirekran_bolkitap Miraykucukgoksel@gmail.com mail adresim bulabilirseniz iletebilirseniz çok mutlu olurum,belki ekmek kapım buradadır,uzun zamandır iş arıyorum 🙏
NnurK Mirayfiliz sadece bankacılık okuyanlar mı katılıyormuş bi bilginiz var mı ben bilgisayar çıkışlıyım bende katılabiliyo muyum