Zeynephilalll Tugce çok heves etme canım bir buçuk ay önce aldı eşim bana ıphone 12 yurtdışı pandemi bittiği için e devletten kayıt olayını kaldırdılar şuan kaldık mal gibi napcağımızı bilmiyoruz iOS olduğu için ımeı atma gibi bişey olmuyor da
Tugce Woman35 Yuppiii 😂 yurtdışı cihazı ayfoşa heves ettim. Galiba prosedür değişmiş. Nasıl yapmam lazım sorunsuz kullanmak için?
Goktugmom_ Woman35 Xiaomi redmi 10 s kullanıyorum ekranı ıpıl ıpıl ediyor görüntü gidip geliyor ve normal konuşurken veya WhatsApp aramalarında cızırtı gelip sesim gitmiyor ve gelmiyor
Tugce Woman35 8 ay sonunda kapanıyor mu? O iş bana uymaz. Ben telefonun canı çıkana kadar kullanan tiplerdenim. İphone 7 kullanıyorum hala. Ne yazık ki bozuldu. Pasaporta kayıt ettirmek istesem illa bir ülkeye girdi çıktı yapmış olmam gerekiyor mu?
Tugce Woman35 Size çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen 🙏 pasaporta kaydettirmeye rağmen 8 ayda bir yeniden mi kayıt yenilemem gerekiyor? Yani 8 ayda bir yurtdışına mı çıkmalıyım?
Tugce Zeynephilalll Hay Allah, talihsizlik olmuş. Yurtdışı cihazları çok uygun oluyor. Ben de iostan vazgeçemiyorum açıkçası. Teknoloji ile aram iyidir. Windows da android de linux da kullandım telefonda. İos kadar optimize çalışan bir sistem daha yok.
Zeynephilalll Tugce hayır pasaport kayıt ettirirsen pasaport kiminse onun adına olan kartla 3 yıl kullanabiliyorsun kapanma felan olmuyor yani
Woman35 Tugce yok hayır ben anlatamadım sanırım 🤣 pasaportla kayıt ettirdiğinde bir daha kayıt gerektirmiyo ama o da 2000 gibi fiyatı var e sim dediğimde de 8 ayda bir yeniliyosun
Tugce Woman35 E simi de ilk kez duydum. Numaramı değiştirmeden 8 ayda bir e sim denen bir şey mi alıyorum 🙈 utanarak soruyorum valla inşallah bu son sorum olur
Zeynephilalll Tugce gerçekten öyle oldu baya pişman olduk benim şansıma kayıt yenileme kalktı bari şuan nasıl satarız nasıl elimizden çıkartırız diye düşünüyoruz
MinnakvLiva Ben varım bizde imei atma işi yapıyorduk eskiden artık tırt yani o iş yaş 😂 risk almayın TR cihaz alın Biz kendimiz o işi yaptığımız halde eşim bana Türkiyeden Iphone aldı oysaki yurt dışından getirip satıyorduk 😂😂
Tugce MinnakvLiva Biz Mardin’e yeni taşındık. Burası bu işin mutfağı sanırım 😂 biraz canım çekti, esasında aklımda yoktu kaçak. Androidde nasıl oluyor bu işler?
Woman35 Tugce hangi oparötürü kullanıyorsan bayiye gidip telefonun imei numarasına yapılıyo sim kartsız bile kullanabiliyosun ama banka programlarını kullanamıyosun diye biliyorum daha önce birkaç müşteriye yağmurl