ezgioyku Kızlar merhaba doktorumuz 6 aylık kızım için enterogermina kullanmamızı söyledi var mı aranızda bebeği için kullanan? Dozu nasıl ayarlıyorsunuz? Bir de üstünde 2 yaş sonrası kullanıma uygun olduğu yazıyor ama doktorumuz bebekler için de uygun olduğunu söyledi 🤔
Muceik ezgioyku dun banada verdi doktorumux kizim daha 4 aylik yasa takilma yas onemli degil dedi bende sormayi unuttum kac damla olcani bide koca koca tupler acildiktan 30 dakka kullanilmiyomus dokimmi kalanini yani 🙄ben hemsiremize sordum doktora sorup donecek bende yazarim buraya
Deletedmom819 ezgioyku kids olanı verdi doktorumuz bize 9 aylıkken günde bir tüp zaten su gibi içiyor tüpten 🧸
NhLpRn Arkadaşlar tekrar post açmak istemiyorum bilen cevaplayabilir mi 8 aylık oğlum kabız veren var mı aranızda
Glsmozbyyy Ben kullanmıştım kızıma mamasının içine 1 tüp koyuyordum hergun aynı saatte ishalse ishalin durmasini. Kabizsa kaka yapmasini sağlıyor. Sindirim sistemi icin guzel ve 48 günlüktü kizima kullandığımda ise yaradi
NhLpRn Glsmozbyyy evde bizim kullandığımız var ama 14 yaşdan sonra yazıyo bebekler için olanı ayrı mı acaba bundan mı verdiniz