isimsizbiranne Bu ürünleri bazı platformlarda satanları görmüşsünüzdür mutlaka bu ürünleri nereden alıyor bunlar çevresi eşi dostu satan var mı nereden alındığını bilen var mı ne olur sabahtan beri arıyorum bulamıyorum
Kereminannesiii isimsizbiranne etrafımda satan yok ama Merter’den toptancılardan alındığını duymuştum. Geçen de bizim buradan bir mağazadan alırken sordum bunlar ihraç fazlası mı diye yok bunlar Zara değil ama etiket Zara basıyorlar dedi emin olamadım
incircekirdegi isimsizbiranne daha az önce takip ettiğim birinden duydum, zaranın öyle ihraç fazlası ürünleri yokmuş, çakma ürünlere zara etiketi basıyorlarmış ki etiket de zaranınkiyle birebir aynı değilmiş🤷🏻♀️
isimsizbiranne Kereminannesiii evet yaa kesinlikle orjinal değillerrrrr onkadar belli ki duruşları bi tuhaf baskıları falan aynı oluyor ama yapıyorlar bi şekilde demekki amaa asla orjinal zara değilll
Kereminannesiii isimsizbiranne bende ihraç fazlasıdır ufak tefek defosu vardır diye düşünüyordum ama satan mağazaya sorunca Zara ürünü değiller sadece zara etiketi basılıyor deyince şaşırıdm
BrcGE Mertler Bayrampaşa tarafında çok hatta instagramda bile sayfaları var telegram kanalları var orda fiyatları yazıyor biraz araştırın bulursunuz ☺️ bncde orjinal değil gibi ve toptan fiyatları bile pahalı geldi bana
isimsizbiranne BrcGE evettt inanılmaz pahalı hemde toptan fiyatı bir takım 240₺ dediler şaka gibi alıp kaça satcam 300e mi zarada zaten 350 takımlar
Esma53 Benim eşim zaranin fabrikasında çalışıyor numune bile vermiyorlar degılkı ihraç fazlası olsun. Çok sıkı denetleniyor dikim kesim vs. Hata olmaması için. Disarda etiketi zara görünün ürüne itibar etmeyin sahte cunku
Eminerd isimsizbiranne ben 180 liraya aldım kışlık takım birkaç tane (lcwda 250 den aşağı takım yok) yazlıkta alıp kullanmıştım bu yaz 😊Jean pantolon, ceket falan aldım efsane güzel 👍🏻 İnanın lcw dan daha kaliteli kumaşları elbetteki orjinal değil ama çoğu markadan daha kaliteli diyebilirim