Aldiba Deletedmon_65 ciciş bebeden nasıl almayı başarıyorsunuz tebrik ederim sizi. Üç haftadır uğraşıyorum alamıyorum daha sepete atarken ürün bitiyor onaylama kısmına bile geçemiyorum
Deletedmon_65 Aldiba valla önüme geleni alıyorum genelde büyükler kalmıştı onları aldım seneye giyebilecekleri şeyler
Aldiba Deletedmon_65 Hmm anladım. Ben öyle yapamam belli bi alışveriş kotam var yani gerekli olanı bedeninde almam lazım. Zaten para ayırdıkça parça parça alıyorum kışlıkları
Ebruli3452 adakus92 minicity enucuzbebekmarket ama ürün kalıpları küçük bir veya iki beden büyük alinmali
Deletedmon_65 Aldiba canım benimde Belli bir kotam var beden olarak dedin zaten çokta büyük şeyler almadım 1 2 yaş için aldım
biruykusuzanne Gamzecn evet üçüde tıpa tıp aynı. Acaba aynı kişiye mi ait. Üçünden de alışveriş yaptınız mı peki
TopragimDorugum1102 Ciciş bebeye bende baktım çok güzel fiyatlarıda gayet iyi. E bebek de uçtu fiyatlar. Kimsenin gücü yetmiyor artık. Diğer sitelere daha bakmadım
Hmyr_01 Bebemer bebe var 2 defa alışveriş yaptım memnun kaldım🥰Güneş Bebe Yeni var oda çok güzel ürünler var.Bide Aselbabybutik01 var 🥰😂