asocialmom Minikus_ normal denedin mi uçsuz olarak uğraş canım çenesi güçlenmiştir artık bırakır belki ucu
yms Minikus_ doyamadıgı ıcın aglıyordur doktorunu dınle canım zehır vermıyoruz sonucta cocuga once emdır sonra ustunu mamayla tamamla. sakın once mama sonra meme yapma memeyı bırakır.
Mrzz [silindi] bana yaklaşımınıza lütfen dikkat edin size bir şey diyen mi oldu sizde herhalde bi 5 kilo doğurdunuz acaba sizde bi sıkıntı olduğunu düşündünüz mü peki 😄
Elifhfsa Minikus_ çocuğun içiyorsa ver canm benimki 5700 içmiyor mama emmiyor napcam blmyom sbhtn beri sdce 90 Cc zorla içirdim kaç saattir ole aç aç duruyor istemiyir kafayı yiyorum yerken içerken ver vlla
[silindi] Mrzz yoruma acik olun bence istedigimi soylerim cocugun zayif benimki 3,600 dogdu ve 2 ayda aldi okadar besliyemiyorsan egitim al hanfendi
Mrzz [silindi] ama bak işte asıl sizin bir şey bilmediğiniz burdan belli Doğum kilosunu hesaba katmıyorsunuz benim çocuğum da 3600 doğsa ona göre ilerlerdi demek ki benim çocuğum daha az kilo doğmuş
Suleilkim Minikus_ ilginç benim kızım 3,bucuk aylık 5 kilo ve hala doktor mama vermedi bize niye acaba
[silindi] Suleilkim hipp combiotic 1 numara günde 3 kere veriyorum emzirdikten sonra 50 60cc içiyor çok değil. 1 haftada 300gr almış doktor önerdi üstelik kabız yapmıyor nerdeyse hergün kaka yapıyor