[silindi] Kızlar ücretsiz izin kısım kısım kullanılabiliyor mu mesela ücretsiz izne ayrıldın sonra tekrar çalışmaya başladın ve tekrar ayrıldın bunu bir defa mı yapabiliyoruz?( Kamu personeliyim) böyle yaparak mağdur edeceğim mesleğim yok etiklik sıkıntısı yok yani soran olursa..
FatmaKrbkl [silindi] ücretsiz izni en fazla iki sefere bölüp alabiliyorsunuz diye biliyorum örneğin 3 ay izin aldınız başlayıp tekrar ayrıldınız 5 ay bi daha başlayınca hakkınızı kullanmış oluyorsunuz, doğum izni bittikten sonra 24 ay izin hakkından bahsediyoruz değil mi
Pediatrihemsiresianne [silindi] merhaba canım ben de ücretsiz izindeyim nisandan beri. Bu hastanenin inisiyatifinde olan bir şey başhekimlik onaylıyor ücretsiz izin dilekçesini. Personel işlerine sorabilirsin ben kendi kurumuma sorduğumda istediğin zaman başlayış yapabilirsin ama tekrar izne ayrılman sıkıntı olabilir demişlerdi yerine personel ayarlaması yapılması çalıştığın birimin mağdur olmaması için tekrar izine ayrılmalarda aksama olur demişlerdi
Ebesak [silindi] bu şekilde bi arkadaşım başladı ayrılmak için dilekçe onaylatmaya gitti başhekime 1.seferiydi henüz dalga mı geçiyorsun oyun mı oynuyorsun başla bırak başla bırak diye azar işitti
[silindi] Gulsen-15 2 sene içinde 2 ay çalıştım 2 ay izne çıktım 2 ay çalıştım 2 ay izne çıktım böyle oluyor mu yani idare Bi kerelik dedi de sağlık personeliyim
[silindi] Gulsen-15 2 sene içinde 2 ay çalıştım 2 ay izne çıktım 2 ay çalıştım 2 ay izne çıktım böyle oluyor mu yani idare Bi kerelik dedi de sağlık personeliyim
[silindi] FatmaKrbkl evet 24 ay dan bahsediyorum Yani 3 ay aldım diyelim sonra çalışmaya başladım, sonra tekrar aldım ve işe geri döndüm bu tek seferlik oluyor bunu 2 kere mi yapabilirim diyorsunuz
FatmaKrbkl [silindi] ç) Doğum sebebiyle verilen aylıksız iznin, yirmidört aylık sürenin aşılmaması kaydıyla, kısım kısım kullanılması mümkündür. İki sefer değil kısım kısım kullanılabiliyormuş, 657′yi açıp okudum meraklı ruhuma söz geçiremedim 😂
[silindi] FatmaKrbkl eline sağlık canm ben de okumuştum ama idareci onun yorumunu farklı şekilde yapabilir kılıfına uydurabilirler sanırım yaşayıp göreceğm😅
[silindi] Pediatrihemsiresianne İşte 657 ye göre alabilitmişiz sizde onu sunsanız belki sorun yapmazlar
[silindi] Ebesak onlarda ters karşılamış plan yapmıyoruz ki dhaa bakıcı bile bulamadım o yüzden ayrılacağım, ailelerimiz den uzaktayız belki maddi durumu zorlaştı tekrar başladı inşallah benm idareciler öyle yapmaz
Pediatrihemsiresianne [silindi] kuzu benim hiçkimsem yok şanlıurfa merkezdeyiz bakacak kimsem yok zaten ama yaz tatilinde annemler gelir o zaman çalışır mıyım acaba diye bi sorayım dedim ama uğraşmak istemedim açıkçası çünkü mağdur olursam çocuğuma bakacak kimse yok sonrasında
FatmaKrbkl [silindi] öyle iş mi olur ya kanunda yazan haktan nasıl mahrum edilebilirim saçmalamasınlar, hakkını ara lütfen mağdur etmelerine müsaade etme
[silindi] Pediatrihemsiresianne aynı canm ben de ailelerden uzağım o yuzden bakıcı da şimdi istemiyorum merak ettim kısım kısım olabiliyor mu diye
[silindi] FatmaKrbkl uğraşacağım canm zaten ilk iznime ayrılmadım özlük izne ayrılacağım zaman Bi araştıralım dedi