Sz20 8aylik bebeğim yaklaşık 1 aydır saatte bir uyanıyor çok nadir 2saat uyuyor ve emmeden uyumuyor doymuyor mu alışkanlık haline mi getirdi bunu yaşayan anneler var mi
Cemre_-53 Sz20 dış çıkarma atak haftası vb olabilir genelde ama bir aydır böyle ise tartı durumu nasıl ??
Bircaykoyicelim Sz20 doymuyor mu Açlık değil alışkanlık. 6 aylıkti kızım gece beslenmesini bıraktık. Gece beslenmesini neden kesmiyor sunuz? 6. Aydan sonra gece beslenmesine gerek yok ki.
CanannnD Sz20 Kac doktora sordum her çocuğun düzeni farklıdır alışkanlık edinmiş olabilir dedi. Sanırım emmeyi bırakana kadar ya da en azından gece beslenmesini bırakana kadar böyle olacak heralde
Nagihanhan Bizde şuan 7 aylık olduk ve aynı sorunu yaşıyorum diş sebebi ile gece düzenimiz bozuldu sizinde diş dönemi olduğu için öyledir muhtemelen
Sz20 Nagihanhan Atak dönemi bitti aslında atak döneminde başladı sık uyanmalar 5.aya kadar çok normaldi bazen 4 saat uyuduğu oluyordu 5.ayda bozulmalar başladı ve özellikle 1 aydır felaket
hasanurasiiimm Benim oğlum da öyle ama ne zamandan beri bilmiyorum hala saat başı uyanıyor emmeden uyumuyor . 10 aylık bu arada .
Cemre_-53 Sz20 ben mesela uyumadan bir sat sonra muhallebi verir öyle uyuturdum sizde deneyin isterseniz doymadigindan da uyanıyor olabilir
Sz20 Bircaykoyicelim bu ay doktor kontrolümüz var o zaman soracağım bazı bebekler 1 yaşına kadar ihtiyaç duyabiliyormuş minyon da bir bebek zaten doktoru uygun görürse bende çok istiyorum o zaman ancak düzene girer gibi
Cemre_-53 Bircaykoyicelim gece beslenmesini bırakınca uyku aralığı bozuldu mu hiç nasıl düzene soktunuz
Sz20 Bircaykoyicelim bu arada gece beslenmesini nasıl kestiniz çok direndi mi bebeğiniz ben şimdi bazen deniyorum uykuya döndürmeyi emzirmeden maksimum 10dk sonra tekrar uyanıp ağlıyor
Zeygun Bircaykoyicelim 8 aylık benim kızım da ve tam olarak bizde aynı durumdayız ama doktorumuz en az 1 yaşına kadar gece beslenmesini kesmemem gerektiğini söyledi siz nasıl yaptınız nasıl alıştırdınız acaba
Sz20 Cemre_-53 bunu da denedik bu kez uykuya geçiş saati en az 1 saat ileri atıyor enerji geliyor sanırım 😄
Bircaykoyicelim Sz20 bazı bebekler 1 yaşına kadar ihtiyaç duyabiliyormuş minyon da bir bebek zaten Gece beslenmesinin bebeğinize faydasından çok zararı var. Araştırma yapabilirsiniz. Minyon olması önemli değil. Benim bebeğimde öyle. Sağlıkli olduktan sonra zayıf olsun önemli değil. Sorun tabi doktorunuza.
ikizbabymom Sz20 emerek tekrar uykuya dalmaya alışmış sanırım o yüzden istiyo aç olduğu için değil ikizlerimde öyleydi sürekli uyanıp iki fırt biberondan çekip tekrar uyuyolardı
Bircaykoyicelim Cemre_-53 Benim kızım doğduğundan itibaren kendi odasında kendi uyur. Ben doğduğundan itibaren bı düzen kurdum. Emzirme saatini uyku saatini hic bozmadım. 6. Ay’dan sonra akşam 7 de uyuyor sabah 8 de uyanıyor. Şu an 15 aylık hala öyle hiç uyanmaz.
Bircaykoyicelim Sz20 tabiki ağladı çok. Ama kararlı olup ağlamasına dayanıp emzirmezdim. 10 DK sonra uyanması alışkanlıktan inanın. Bi kac gün sabrederseniz unutur. Bebeğiniz küçük kolay olur. Büyüdükçe daha zor olcak bu durum.
Sz20 Bircaykoyicelim maşallah şanslısınız bizimde 5.aya kadar bı düzenimiz vardı ama ataklar vesaire bisekilde bozuldu ben doğduğundan beri asla memede uyutmadim ama gece alıştı demekki malesef