gurbettebiana_98 Arkadaşlar robot süpürge almayı düşünüyorum bütçem maks. 5 bin lira. Evim büyük her gün iki günde bir çalıştırmak istiyorum mop özelliği olan haritalandırmalı güzel memnun kaldığınız robot süpürge varmı ? Arçelik beko gibi bi markamı tercih etmeliyim bozulursa muhattabım olması acısından yoksa xiaomi mi almalıyım xiaomi mi vacuum mop 1c mi ne öyle bi model var bilgisi olanlar bi bakabilir mi ?
delirmeceler gurbettebiana_98 ben xioami vacuum mop pro kullanıyorum 1 yıldır çokta memnunum gerçi bu ara ikizler canından bezdirdi üstüne çıkıp oturuyolar kedim desen hep üstündeydi ama ağırlığı yoktu 😂 ama kesinlikle xioami çevremdeki herkeste aynısını kullanıyor memnun olmayanı görmedim
Yigitefeannesi gurbettebiana_98 yani bütçen o kadarsa Karaca öneririm benim de o kadardı 1290 modeli aldım memnunum ❤️
etisekeri gurbettebiana_98 evin büyük bir de haritalı istiyorsun seni üzmeyecek süpürge için 5 bin çok az ,mia1c bin anakart problemi çıkan serisi var diye duymuştum ben zaten o kalitesiz fanı bozulur hemen incecik plastikleri koruması yok. Bütçen düşükse . Mia serisinin eş değeri dream dır 360 dır bunlara da bakabilirsin kalite olarak aynıdır. Onlarda harita bulabilirsin .Alt segmentin hepsi benzer. Ben olsam irobot 606 alırım bas çalıştırdır 1 saatte şarjı biter ama sıkıntı çıkarmaz dayanıklıdır. Onun dışında;donanım haberde hepsitobot var ona sorabilirsin gerçekten f/p ürünleri öneriyor bütçeye göre. Bana sağlamlık arıyorsan tüm serileri en sağlam olan irobot demişti.gerçekten de öyle 605 belki 15 yıldır bizdeydi 2-3 kere pil fırça değiştik o kadar taş gibiydi. biraz sağlamlık biraz özellik arıyorsan Neato>Robogil(Türk firması ekleme yapıyor robotlara ) >ecovas 950>=s5max>=s6 pure >s6 sıralaması yapmıştı geçen yıl s6 pure de karar kılmıştık.
gurbettebiana_98 delirmeceler bozulursa nerde yaptırıyorsunuz garanti var diyoda nereye götürmeliyiz ?
hellobabyemir delirmeceler silme ozelligini nasil kullaniyorsunuz? Halilari kaldirarak mi? Benimki halilari kaldirmazsam halilara takiliyor
Nsnsnan Ben aldım kendime yaptığım en iyi güzellik .Evi topluyorum tek bir tuşla evi mis gibi yapıyor .Her gün çalıştırın ben anlamıyorum niye 2 güne bir çalıştırıyorsunuz zaten şarjı her gece doluyor bırakın her gün süpürsün zaten doğumdan sonra saç dökülmesi çok oluyor düzenli çalıştırdığınız zaman evi mis gibi yapıyor ama öncesinden evi derinlemesine güzel bir süpürün temizlik yapın sonra düzenli şekilde robotu çalıştırın evin kirlenmesine fırsat vermeyin
Birgocmenkustuo Roborock s6 pure kullanıyorum, inanılmaz memnunum. Süpürge açmıyorum nerdeyse evde. Fiyatını suan bilmiyorum.. hergun acıyorum, deli gibi toz ve saç topluyor. Tavsiye ederim.
NurErva gurbettebiana_98 ben bir senedir Roborock s5 max kullanıyorum hem mop özelliği var gayet memnunum