Rumi1234 14 aylık bebeğim var ama gece uyanınca sürekli emmek istiyor bir kaç gecedir uyandığında sallayarak geri uyuttum ama yine uyanık emmek istedi, yavaş yavaş gece emmeyi bıraktırmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz 😇
Bircaykoyicelim Rumi1234 6 aylıkken biraktik gece beslenmesini. Bı an önce bırakmanızı tavsiye ederim. Bebeğinize oldukça zararlı gece beslenmesi.
074204 Bircaykoyicelim 6aylıkken nasıl bıraktınız benim 3aylık bebem de memesiz uyumuyo ben azaltmaya çalıştıkça o daha çok üstüne düştü sanki gece gündüz saat başı emiyoruz hep
Rumi1234 Bircaykoyicelim reflüden bahsediyorsunuz dimi? Ama sanki açmış gibi emiyor o yüzden yenik düşüyorum ama tok olduğuna eminimin uyanınca kakasını yapıyor demekki tok, gece yatmadan birşeyler yedirmeli miyiz gece uyanmaması için
Bircaykoyicelim 074204 Bebeğin henüz çok küçük. Bı an önce emzirme saatlerini düzene koymalısın. Dediğim gibi küçük çok çabuk alışır. Benim bebeğimin düzeni vardı . Emzirme saatiyle emzirirdim hep. 6. Aylıkken de gece beslenmesini bıraktık. Gece uyandığı zaman emzirmedim. Bu konuda kararlı olup ağlamasına dayanıp emzirmemek gerek. Başka türlü mümkün değil maalesef.
074204 Bircaykoyicelim yaa umarım benim bebemde bi düzene girer ağlamasına dayanmaya çalışırım tabi ki ama bizim ki inat pes etmiyo uğunuyo ağlarken kızarıyo nefes alamaz hale geliyo öyle görünce ben pes ediyorum artık korkudan
Bircaykoyicelim Rumi1234 Aynen. Açlık değil alışkanlık inanın. Akşam uyutmadan önce karnını doyurun . Gece kesinlikle Vermeyin bişey. İnan bebeğinizin midesine gelişimine gece beslenmesi iyi değil. Araştıra bilir siniz. Bı kaç gün uykusuz kalırsınız. Kararlı olup ağlamasına dayanıp vermiyin.
Bircaykoyicelim Rumi1234 Dediğim gibi. Akşam uyutmadan önce karnını doyuran. Uyandığı zaman vermeyin hiç bı şekilde. Agliycaktir tabi yapcak bişe Yok. Sakinleştirceksiniz gerekirse uyancak uykusu açılacak. Bı şekilde oyalamaniz gerek. Önemli olan sizin kararlı olup emzirmemeniz.
Bircaykoyicelim Rumi1234 Dediğim gibi. Akşam uyutmadan önce karnını doyuran. Uyandığı zaman vermeyin hiç bı şekilde. Agliycaktir tabi yapcak bişe Yok. Sakinleştirceksiniz gerekirse uyancak uykusu açılacak. Bı şekilde oyalamaniz gerek. Önemli olan sizin kararlı olup emzirmemeniz.
Rumi1234 Bircaykoyicelim bu gece başladık bakalım emzirdim uyuttum biraz önce uyandı emmek istedi tekrar uyuttum bakalım nasıl ilerleyecek
Rumi1234 Bircaykoyicelim umarım 🙏 emzirmeye dur demesek uzun süre devam eder değil mi hatta normal emzirmeden ayırma süreci daha zorlaşır şimdi inşallah gece emzirme bitince gündüz de vakti geldiğinde o kolay olur yavaş yavaş
Bircaykoyicelim Rumi1234 gündüz de vakti geldiğinde o kolay olur yavaş yavaş Tabiki. Önemli olan gece beslenmesini kesmek. Gün içinde de belli saatlerde verirseniz biraktırırken daha kolay geçer bu süreç.
Rumi1234 Bircaykoyicelim inşallah yemek yemeği seven bir oğlum var ama memeye de düşkünlüğü aşikar canı sıkıldıkça bilir gelip meme der bi kaç fıırt çeker gider🙊🤦🏻♀️☺️ Erkek bebek olduğu için belki de 🙊 şuan için durum sessiz zaten bu saatlerde sorun yok sabaha karşı emmek istiyor bi de uyanmasına yakın 7-8 civari bakalım neler olacak Emsin diye uğraşırız bi de emmesin diye hey Allahım işlerimiz de bizim🤩🤫
Bircaykoyicelim Rumi1234 sabaha karşı emmek istiyor bi de uyanmasına yakın 7-8 civari bakalım neler olacak Emsin diye uğraşırız bi de emmesin diye hey Allahım işlerimiz de bizim🤩🤫 Sabah saat 6 da emzirebilirsin. Ah Annelik işte 😊 Bebeğimiz için her ikisi de napalim 😘
Rumi1234 Bircaykoyicelim sabaha son durumu yazarım umarım şuanki gibi gülücüklü bir şey yazarım herşey yolunda diye 🧚🏻♀️profilimize baktım da tecrübeli anne olduğunuz için mi uykuya yön veren uyku öğretmeni gibi Kişiler oluyor öyle kişilerden misiniz ☺️ Merak ettim valla🤦🏻♀️
Rumi1234 Bircaykoyicelim sonuç başarısız 8-9 gibi emmişti en son 2 de bir uyandı 6 saattir emmiyordu direndik ama krize girdi sürekli anne diye ağladı sanırım biraz daha erken ne kadar direndiysem kıyamadım🤦🏻♀️🙊