alparslanyy kızlar problem bende mi yoksa sizler de mi böylesiniz. internetten cok alisveris yapiyorum gerekli, gereksiz.. bi tutuldummu zor bırakıyorum esimle kavga ediyoruz o sekilde 😓. indirimler bilmem neler beni cezbediyo. bazen bi bakiyorum uzun bi süre girmemişim unutmusum. sonra bi bakiyorum nerden ne alsam nerde ne var alıyorum.
allahimsabirver alparslanyy para olmadığı için bu yüzden rahatım sanırım😄😄zenginler düşünsün onu 😄şöyle düşün bacım ekonomi ortada ilerde ne olur allah bilir savaş çıkar kıtlık çıkar elinde tutmayı bil yada çocuğuna ekmek almayan insanları düşün fakiri düşün ki yada kötü günleri elinde tutmayı bil
LuckyMommy alparslanyy bende durmadan alıyorum kendime bir dur demeliyim. Kargoculardan utanıyorum artık, bu ekonomik sıkıntıda ne çok şey alıyor diyecekler diye. 🙄
simosum alparslanyy bende çok alışveriş yapıyorum fakat gereksiz aldığım şey olmamıştır yani gerekli olduğuna inandırıyorum kendimi alırken öyle alıyorum🤣 bebek olduğu için eksik hiç bitmiyor, oyuncak al bez al patiği eksik patik al yelesi eksik yelek al.. yeni taşındık eve eksik hiç bitmiyor zaten.. eşim ve bende çalışıyoruz şükür yine de kendimden kısıyorum bebeğime alıyorum, bebeğime aldıklarıma da acımıyorum hiç valla 🤣
Noname21 alparslanyy vardi ya . Hala kizim icin var . Surekli alışveriş yapıyorum ona . Qma kendime almiyorum artık. Özellikle iç çamaşırı ve çorap. O kadar çok alıyordum ki. Birde saçma sapan ev eşyaları.
alparslanyy ilyestaa +1 gecen gün esim lavabodayken kargocu geldi sessiz sedasiz alayim dedim ama yakalandim 🤦🏼♀️
alparslanyy LuckyMommy ya sahsen indirim takip ediyorum biseyi favorilerime ekliyorum en dip fiyata dusunce alıyorum 😂
alparslanyy simosum ya bende öyle cok hatta hic kendime almiyorum. ya oğluma aliyorum ya eve bide deterjan vs alisverislerini de netten yapiyorum kuponuydu indirimiydi 👍
tarcinnn alparslanyy bizde tam tersi eşim böyle. Ben pek almam aldım mı tek parça tam alıyorum 😂😂 o yüzden ikimizinki de iyi değil
alparslanyy tarcinnn benim kocam internette alisveris sitelerine hic bakmaz. onun tek baktigi nokta yemek sepeti 😂 ona da orda hakim olamiyoruz. cok farkliyiz ben yemege para vermeyi dogru bulmuyorum.tavukdunyasi,pide,lahmacun,burger.. herşeyi evde yapıyorum 😁
Noname21 alparslanyy yani kaldıraç almışım ne alaka. Hani bu Ytak buzdolabı çekmek icin altına tekerlekli bir mekanizma takılıyor ya . Onu almışım sanki ben kaldırıp onu altına geçirebileceğim de 😀
Minkpndam Ben asla kurtulamıyorum bu bataklıktan napıcam bilmiyorum 😪 annemler bi o kadar alıyorlar kızıma bende eve kızıma kendime ve bazen çok saçma şeylere para verdiğimi düşünüyorum😩
tarcinnn alparslanyy ahahaha bizimki de yemeğe verilen paraya acınmaz der 😂 ama yemek alışverişi yapmayız hiç o evde bir şeyleri tamir etmeyi sever eksik hiç bitmez 😂