Yasineriminannesi Neslihan-55 şimdi şöyle eğer içinde süt olan bişey yersem ben başı kaşınıyor sürekli biliyorum alerji yapıyor gzolerini kasiyo oda yaniyo sanrim bizde psik filan hiç olmadi inşallah rabbim tez zamanda kurtarır bu sorunda
Neslihan-55 Yasineriminannesi yok bizimki biraz psikolojik gibi çünkü beni öyle çok emmiyor sabah akşam bazen aklına gelince öyle yani inşallah tez zamanda sağlığına kavusur minik kuzu
Yasineriminannesi Neslihan-55 çok sağolun inşallah sizede geçmiş olsun bizimkisi meme bağımlısı galiba ne kadar yese bile sürekli emmek istiyor 14gun sonra bir yaş oluyor oğlum inşallah
Neslihan-55 Yasineriminannesi nice sağlıklı yaşları olsun inşallah ek gıdayı sevdiği için memeyi pek aramıyor ağzı boş durmicak
Aysegul93 Yasineriminannesi doktora danışarak ilerleyin diyetiniz çöp olmasın burdan aldığınız fikirle diyet açma olmaz.basamakları var ona göre ilerleyeceksiniz
Yasineriminannesi Aysegul93 evet bende önce doktora danışayım inşallah tam gecmesede geceecek derecede ilerleme olmuştu inşallah çok sağolsun
Emel29 Gezginkisisi kakada kan gecince mukus da geciyor mu yani diyet acmak ıcın kan olmaması yeterli mı
Gezginkisisi Emel29 kan geçti ama mukus geçmedi ara ara devam ediyor. benim anlattığım bu uygulama alerjen tespiti içindi. Diyet açma neye göre yapılıyor bilmiyorum.