Yavrusuu ppzeynep böyle kalır canım etraf çerçevesi siyah ilanlar değişiyor ama bunda öyle bir şey yok kalır böyle maasallah benim oğlumun da gözleri masmavi
ppzeynep Yavrusuu Teşekkür ederim.😊🙏🏻Size de maşallah.🧿 Kalırsa çok şaşıracağım. Genlerim ilk defa baskın gelmiş olacak.😅
Merve_bolat ppzeynep değişebilir benim kzımında koyu maviydi giderek açıldı yeşilimsi mavimsi bir şey oldu 😅
ppzeynep Merve_bolat Aslında en çok merak ettiğim tamamen kahveye döner mi? Benim gözlerim ela. Bana benzerse de mutlu olurum.😊🥲
Merve_bolat ppzeynep valla değişir şöyşe diyim annemin sülalede renkli gözlü bir anneannem var birde dedem bütün kuzenlerim kahve rengi gözlü bir tek kardeşim mavi gözlü oldu ilk 6 ay değişmezse daha da değişmez genle alakalı bir durum
Birannebirfurki ppzeynep ilk doğduğunda siyahtı sonrasında masmavi oldu şimdilerde yeşil mavi karışık 26 aylık oldu
Kumsalbebek1 Kalır kalır o göz rengi değişmez garanti veriyorum 😄 3 denemeyle yazıyorum benim çocuklarımada hep aynı şeyi söylediler 40 da değişir 3 aylık değişir 6 ayında değişir değişmiyor
ppzeynep Merve_bolat Genlerimde illaki var renkli göz ama, eşimden emin değilim.😅 4 ay daha meraklı bekleyiş sürecek o zaman.😊
Merve_bolat ppzeynep benim eşimin ailesinde de var eşimde renkli gözlü kız kardeşimde renkli kızımın gözleri doğdupunda koyu maviydi giderek açıldı açık mavi oldu beklerin 2 ay daha sabredin 😅