Mrvmryy Benim eşim 2 kardeş bir ablası var sadece biz nişan yapmadık ama düğünümde görümcem 1 tane bilezik taktı
Dilaylaa Hiç bilmem böyle şeyleri ailemde yok benim yakın arkadaşlarıma hep güzel bir bilezik veya kolye felan taktım altın olarak çok beğendiler genelde böyle bir durumda yine oyle bir şey takardim
BebekE Ipegim ya o size kalmış bir şey. Benim erkek kardeşim yok kız kardeşim var. Ben ona yarım altın takmıştım. damadımızın kız yani kardeşimin görümcesi de kardeşi küpe takmıştı mesela nişanda.
Ipegim BebekE Eftelya_ser Alpitom aybikreis Olric11 aybikreis Norveckizi Deletedmom_62 Meriz Rumiars Yanıtlarınız için çok teşekkürler 😊 aslında anlamak istediğim buydu anneme kalsa önemsemedi ama çoğunluk bir şey takıyor hatta 2 tane takanlar olmuş bizde şöyle böyle diyemiyorum adetlere uygun bir şey yapmıyoruz çünkü elimde çeyrek var aslında kolye bileklik vs alabilirdim ama elimde olduğu için çeyreği kıza takarım kardeşime bir şey takmam. Şan meselesine gelince bence haklılık payı var o da boş boş orda bir şey takmazsam 1. Derece olarak bence de dikkat çeker hoş olmaz maddiyatla tabii ki şan olmaz ama elimin boş olmaması da önemli bence
aybikreis Ipegim Takı olarak düşünürseniz kardeşinize neyi layık görürseniz onu takın. Gelin hediyesi olarak düşünürseniz naif bir bileklik kolye küpe gibi şeyler olabilir. Taktıkça sizi hatırlar ve onu düşünüp aldığınız için mutlu olur
BarlasMomm aybikreis oyle demek istemedim. Kardesim suan evli onun nisaninda onun da kendi gorumcesi ona birsey takmak istemedi demek istemistim
aybikreis Ipegim Kendi düğümde de 1 görümcem yarım altın taktı. 2 tanesi bir şey takmadı. Kayınvalidem ve kayınpederim hiçbir şey takmadı. Abim ablam ve babam 22 gram bilezik taktılar
Deletedmom_62 Norveckizi şan yükselmesi takıyla mı oluyormuş kusura bakmayın ama bu çok yanlış bir düşünce bence herşey maddiyat demek değil. ben hiçbir dügünde damadın gelinin akrabası şunu taktı vay vay şanı yükseldi demem