lalbg Winnithepooh forumdaki arama butonuna kurtlu fırın yaz. Çıkan sonuçlardan bak. Anlatılmaz yaşanır çünkü🥲
Winnithepooh ppzeynep yeşil mercimek suda bekleyince böcekli olanlar üstte mi çıkar ben direk suda ıslanıp yaoarim yemek hiç şu da bekletmem belki şimdiye kadr yedik böyle 🥴🤢🤮
3yasakadarsifirekran ppzeynep öyleymiş sanırım ya araştırdım baya ama renkleri koyu be kurt gibi çizgi olmaları içime kurt düşürdü😀 daha öncede yiyordum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım , bu kadar dikkatlide bakmamıştım o yüzden tedirgin oldum 😵💫
3yasakadarsifirekran Busrabsr teşekkürler öneri için migros çok yakın bana ordan alırım . İnce öğütülmüş aldım şimdi onunda tadı yok
Busrabsr 3yasakadarsifirekran benim bebegim alerjik olmasina ragmen ek gidadan beri orsakini kullaniyorum hala yiyor sknti yok😊
lalbg kitapkurdubebeninanasi yaz diye fırında yemek yapmıyodum demiş. Asıl yazın fırında yemek daha iyi oluyo ama bilemedim tercih meselesi😂
kitapkurdubebeninanasi lalbg aynen ya yaz boyu fırın kullanilir😬 hic mi bi kek atayim firina demedin be kadin😂 ay o degil de hic mi kokmamis ya?
3yasakadarsifirekran Busrabsr Maşallah bende onu alayım bebeğimede vermek istiyorum çünkü kahvaltı yerine