matmazel Pedmer Orhan Dengiz çok memnunuz çok ilgili sağolsun WhatsApp mesajlarına cevap veriyor ve telefonla arayıp istediklerimizi sorabiliyoruz
BurcuuY Ruya_Mert eğer durumunuz varsa pembe mavi hastanesi gönen çelebi derim kızım nerdeyse 4 aylık olcak çok memnunuz
BurcuuY Ruya_Mert özel sağlık sigortası karşıladığı için hatırlamıyorum canım ama 200 küsür sanırım arayıp sorabilirsin
Esmanco Medicana Doç. Metin demirkaya gerçekten tüm beklentinizi karşılar 4 aylık bebeğim ilk ayında tam 3 doktora götürdüm metin beyde karar kıldık ücreti 235 TL
Azraemel Esmanco merhaba biz de medicana da Bünyamin beye gidiyoruz fakat değiştirmek istiyorum sizin doktorunuz ilgili mi bir de tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdınız mı
Nesleeshah Ruya_Mert pedmer feryal kitapçıoğlu.. 100 tl muayene ucretı.. doğumdan beri osmangazı tıp pınar gence gidiyordum dogru duzgun muayene etmeden 100 tlyı alıyorlardı ama pedmerde ilk defa ıcıme sınen bir muayene gordüm.. harıka bır doktor ve bilgili..
Esmanco Azraemel merhaba Metin bey doç. hatta şimdi prof. oldu sağlık sigortamız var herşeyi kapsıyor kan aşı acilden giriş vs hepsini çok bilgili bir insan watsap ws saat kaç olursa olsun cevap veriyor asla para göz de bir insan değil panik bi insanım ilk çocuğum olduğu için beni bile sakinleştirdi o güveni size veriyor.
Azraemel Kturna merhaba daha bir kere gittik kendisine bi sorun yok ama bilemiyorum kararsız kaldım siz ne zamandır gidiyorsunuz kendisine
Azraemel Kturna merhaba daha bir kere gittik kendisine bi sorun yok ama bilemiyorum kararsız kaldım siz ne zamandır gidiyorsunuz kendisine
Kturna Azraemel kızım 8.5 aylık İlk Aydan itibaren gidiyorum Gayet ilgili bir doktor herhangi bi sorun olduğunda whatsapdan yazıyoruz cevap veriyor Giderken kocaman soru listesiyle gidiyorum hepsini cevaplıyor