akidesekerii Biskrem başvurdum numaramı da yazdım herhangi bir dönüş alamadım ne yapmam gerekiyor başladı mı bilmiyorum.
Biskrem akidesekerii ben de dun başvurdum,bugun whatsapp grubuna dahil ettiler aksama dersimiz var.sizi de ederler,ola ki dahil edilmezseniz sectiginiz ilçenin müftülügunu arayin,hemen hocaya iletiyorlar,
akidesekerii susiron Tavsiyelerin için teşekkür ederim. İnsan neye kimse inanacağını şaşırıyor. Hele benim gibi bilgisiz ve arayış içinde olunca..
KiMdirBu akidesekerii ve aleyküm selam kardeşim Rabbim ayaklarını sabit kılsın bu yolda ❤️ herhangi bi cemaate ve hocaya bağlı olmadan bı tevhidi ve tağutu araştırıp öyle devamını getirmeni naçizane tavsiye ederim
lalbg akidesekerii sadece kendimce bi tavsiye. Dini siyasetle karıştıran herkesten uzak dur. Hangi parti olursa olsun farketmez din konusunun içine siyasi söylem sokan birinden kaç😊
Cigdemss akidesekerii Kur an kermi açın okuyun. Hatta uygulamalar var 4-5 tane meal çevirisi var çok faydalı. Ben okumaya başladığımdan ber saçma sapan hoca uydurmalarını bıraktım. Çok açık anlaşılır oluyor. Hangi uygulamanın mantıklı hamgisinin gereksiz olduğunu görebiliyorsunuz
efelinamoms akidesekerii aleykümselam bende çok küçükken kurani kerim öğrendim fakat yaş ilerledikçe ve tekrar edilmedikce hep bir yanlisim olduğunu düşünüyordum. Geçenler bir post gördüm diyanet kursa gidemeyenler için uzaktan eğitim verdiriyor. Sadece bayanlar var diyanetin sayfasindan kayit oluyorsunuz inşallah kayit suresi bitmemistir. İstediginiz hocaya kaydinizi yapiyorsunuz sonrasinda sizi whatsaap grubuna alip hergun birebir egitim veriyor hergunde degil ustelik 1.5 saat flan suruyor bu hafta basladim bende cok iyi ilerliyoruz gercekten bilsekte cok yanlislarim oldugunu farkettim sizede tavsiye edebilirim
Fenty efelinamoms İlk neyden başlanılıyor benim sadece bir kaç tecvid problemim var onu da halledersem inşallah tamamdır direkt buradan ilerlemek mümkün mü yoksa en baştan mı alıyor hoca? En baştan alınıyorsa sıkıntı çünkü çok uzun sürer gibi geliyor.
akidesekerii efelinamoms @[silindi] kardeşimiz sağolsun haber verdi hatta kaydoldum numaramı bıraktım ama hiç kimse dönüş yapmadı.
efelinamoms Fenty dersler mayis ayina kadar devam edecek. Evet ilk bastan basliyor ama hatirlatma gibi dusunun hizli ilerliyor zaten cogu bilen kisiler daha oncelerde ders alan kisiler benim grubumdaki. Benim derslerim pazartesi sali carsamba haftaya cuz buter kurani kerime baslariz diye dusunuyorum zaten bilip bilmediginizi soruyor
efelinamoms akidesekerii kaydinizi tekrar yapin bi ben bi sorun yasamadim hemen alindim bazen kisi sayisi tamamlanmayinca olmayabilir baska bir hocanin grubuna kayit yapin isterseniz
AselMinaninannesi Fenty Bende ankaraya tasindim evlenince burda gidecek bi yer yok var olanda uzak malesef🤷♀️ istanbulda cok var ama
tubasd akidesekerii masaAllah Rabbim daim etsin camileri. kuran kursuna gidebilirsin orda ilmihalde veriyorlar hocalarla istişarede edersiniz sorularınızda sorarsınız 🌸