Kuzeytto Arkadaşlar bir süredir araştırma içindeyim ama henüz hangisini almalıyım konusunda karar vermiş değilim. Önerileriniz nelerdir uyku tulumu ile alakalı 😇
zeytindalii Kuzeytto cıvıl den iki gün önce aldım 2.5 tog henüz kullanmadim ama LCW e bebek aynı ürünler cıvıl 250 liraydı diğerleri 300 350 arasındaydı
Defnemoms__ Kuzeytto bnm kızım henüz 1 buçuk aylık yorgan baddaniye ne vrsa atyor üzerinden bnde LCW dan aldm 390 tl büyük ama ypck bsy yok hasta olmasından sa büyük olsn
Gozanca Kuzeytto ben ikeadan almistim dışı havlu gibi ici çarşaf gibi kolları dışarıda fermuarlı suan mevsim geçişinde onu giydiriyorum bacaklari çıplak hiç üşümüyor 240 tl di gecen yıl hamileyken almıştım tesir ürününü 40 tl ye almıştım. Memnunum şuan.
Kuzeytto Eda0102 lc ve bir de yorni markanın tulumu arasında gidip geliyorum ama hala karar veremedim, teşekkür ederim 🌸
Kk41 Kuzeytto evet 2 . Yıl yine ordan aldım. 2 yaşında bebeğime 4 yas aldım😂 bi tık büyük ama seneyede giyer artık . 1 yaşındayken 2 yas almıştım bu sene küçük geldi
Hayalperest_07 2.5 2.7 toklar çok kalın oluyor benim oğlum hiç rahat edemedi bir kere giydirmiştim lcw den almıştım çocuk top gibi olmuştu dönemiyordu garibim 😃
Hayalperest_07 Kuzeytto hayır değildim hiç giydirmedim çok kalındı çocuk dönemiyordu zaten e bebekten 1.5 tog sipariş verdim onu deneyecem bu sefer
zeytindalii Kuzeytto kullanmadım henüz ama LCW den falan farkı yok bence kalitesi güzel yüz lira daha uygun
Kuzeytto Defnemoms__ benim oğlum da öyle üstünü hep açıyor ben de çareyi tulum da bulurum diye düşündüm