Mucizemoglum Dün kaynanamlara gittik. Gelen herkes sen bu çocuğa ilikli kemik suyu içir benim oğluma yaradı,hemen kilo aldı havuç suyu içir kemiklensin yoğurt yedirmiyonmu sen buna. Yedir bence... Oğluma hırka giydiriyorum, bu kadar üstüne düşme düştükçe daha çok hastalanır dediler.. ben çok pimpirikliyim hastalanır diye korkuyorum çok üstüne düşüyorum yaz günü bile uzun kollu. Pelin akil mesela ikizlerini citcitli bady le yatiriyo dışarı cikariyo ben öyle giydirsem ne olur bilmiyorum.. sizce yanlismi yapıyorum. ilk cocugum daha sakınma diyolar doğruluk payı varmı...
Asya0723 Mucizemoglum bende aynıyım iu an 5 yaşında oğlum çok şükür hasta olmadı hiç terleyip hava vurmasın üşümesin bişey olmaz ayrıca ben hiç terledi die kıyafet değişmedm nasıl alışırsa öyle gider unutma sadece terli olunca hava vurmasın ona dikkat ettim gece üzerini asla örtmez bende kalın giydirip uyuturum ne terler ne üşür
Ugggg Mucizemoglum yeme içme konusunda eğer ayına göre uygunsa azar azar ver.ama giydirme konusunda bence kat kat yada bu havada kalın giydirirsen terleyip hasta olmasına sebeb olabilir ince bı yelek giydirip terlediginde degistirebilirsin.
Sitionline Mucizemoglum canım erkek bebek pek sıcağı sevmez Bnde öyleydim sonra alıştım artık sadce zıbın giydiriyorum çorabını eksik etmem ayağından o kadar ince giydiriyorum cnkü nasıl alışırsa öyle gider ilerde en ufak seyde hasta olur.Laf söyleyenlere de ver cevabını ben böyle yapmak istiyorum de bazen iyi niyetli konuşuyorlar ama gerçekten sıkıyor bu konuşmalar
Gozz Mucizemoglum Yazık günah meleğe bu sıcakta öyle giydirilir mi kuzum.Allah korusun hasta olur.Kısa kollu giydir acilen😃 Yemek konusuna gelince onu sen bilirsin.Ne yiyor Ne yemiyor sen biliyorsun ,yavaş yavaş hepsinden verirsin.
Mucizemoglum Ugggg ayina göre hafif zayıf ama boyu nörolojik gelişimi güzel doktorda öyle diyor mama yiyor ek gıdada veriyorum. Terlemesine gelince hemen kolları ayakları buz gibi oluyor ben de dayanmayıp giydiriyorum
Byzgl_2019 Mucizemoglum valla çok sakınmak iyi bi şey değil nasıl alışırsa öyle gider çocuğun biraz bağışıklık kazanması gerekiyo siz şimdiden böyle giydiriyosanız kışın ne yapacaksınız? Benim oğlum yaz boyu evde çıplak yada çıtçıtlı atletle durdu dışarda da aynı şelilde atletle durdu çok şükür bi kere bile burnu akmadı önemli olan ceyranda kalmasın ve terlemesin üşüyen değil terleyen çocuk hasta olur
Ugggg Mucizemoglum ek gıdaya geçtiyse ılık suyu yoğurt verebilirsin el ayak soguksa tabiyki giydir bende kontrol ediyorum dediğin gibi soğuksa çorap mutlaka giydiriyorum
burcukky Mucizemoglum bebeğin üşümesi e de terlemesine de açık olan ayak el kol gibi yerlerinden değil kapalı olan göğüs ve sırt bölgesinden bakin sıcaksa üşümüyordur diye yazmıştı bi doktor ben de artık öyle yapıyorum.
Byzgl_2019 Mucizemoglum ayrıca ek gıdaya başladıysan ilikli kemik suyu kaynat buz poşeylerinde sakla çorbasının içine at havuç suyuda çok güzel oluyo tarhana falanda verebilirsin kemk sulu TABİ EK GIDAYA BAŞLADIYSAN
Gamsindef Yanlıs anlamayın ama bu havada siz uzun kollu giyebiliyomusunuz bebeğe giydiriyosunuz hava ne kadar sıcak yazık cocuga
Mucizemoglum Gamsindef ben boluda oturuyorum su an uzun kollu penye var üstümde kendim üşüdüğüm zaman onada ince uzun kollu giydiriyorum
Mucizemoglum Gamsindef ben boluda oturuyorum su an uzun kollu penye var üstümde kendim üşüdüğüm zaman onada ince uzun kollu giydiriyorum
Havvanur Kizlar benim ucuncu cocugum benim bile kafam karisiyo kisa giyfiriyorum ay usumus bu diyorlar uzun giydiriyorum cocuk terler hssta olur diyorlar bende sastim artik
Byzgl_2019 Mucizemoglum boluda oturuyomussunuz benim az önce söylediğim giyinme şekli istanbul da oturduğumuz ve çok sıcak olduğu için öyle boluyu bilmiyorum ama sonuçta yaz en azından kısa kollu giydirebilirsin şu an istanbul akşamları serin dışarı çıkınca uzun kollu ve pijama üstünede hırka giydiryoeum çünkü çok esiyo boyu içinde kıyaslama yapmicam bebekten bebeğe değişiyor doktor normal diyosa normaldir