zarifbirhanim Omerinannesii Ben 3 devlet anaokulu ile görüştüm 36 ayını doldurmuş çocukları aldıklarını söylediler. Benim kızım 35 aylik olduklari icin almadılar. Diğer şehirlerdeki yas sınırını bilmiyorum ancak ayını tam olarak doldurmalarini istiyorlar.
Btlervtgr Omerinannesii Merhaba canım 🌸 benim kızım 5 buçuk yaşında yani 68 aylık geçen yıl bize anaokul kaydı çıkmamıştı seneye 68 aylık olduğunda demişlerdi.66 67 68 aylık diye biliyorum ben.Bulunduğum bölgenin okul müdürü söylemişti.
Omerinannesii Btlervtgr açıklamada da 57-68 aylık olanlar diyor ama, 69da zaten ilk okula alıyorlar aslında. Biri de 36 aylıktan itibaren alıyor demiş yani ona öyle söylemişler sizin bir üst yorumunuzda. İl il değişiyor mu anlayamadım valla 😕
mysa2 Omerinannesii 3 yaştan itibaren tuvalet eğitimi tamsa ve sınıf varsa alıyor devlet okulları ama görümcemin 4 yaşında kızı var almamıslar sınıf yok diye
Simays Omerinannesii bu okulun kapasitesine doluluk oranına göre değişiyor bize çıkan okulda 4 yaşlar alınıyordu sizin gibi heyecanla bidaki seneyi beklerken beş yaş doluluk oranı çok olduğu icin bu sene 4 yaşları almadılar ama ablam Avrupa yalasind aoturuyor ordaki devlet okulu almış boşluğu cokmus gibi gibi değişiyor her okul
Balim61 Omerinannesii Devlette 3 yaş siniri var biliyodum ben ama bi arkadşm 3yas siniri olmadigini soyledi ama bezli kabul etmiyolr.okuldan okula degisiyodur
Omerinannesii Balim61 acaba buradaki anaokulu ile görüşsem kayıt tarihleri geçti der mi bana, eğer oluyorsa şimdiden kaydettirmek isterim çünkü 42 aylık su an
Yaren Omerinannesii canım yer varsa dolana kadar küçüklerden de alıyorlar benim oğlum 4 yaş 5 aylıkken başladı bu yıl
Omerinannesii Yaren simdi gitsek alırlar mi ki acaba yani hala kayıt ettirebiliyor muyuz yer varsa sonuçta okullar yeni açıldı
Btlervtgr Omerinannesii ben bu yıl verdim kızımı ana okuluna canım ve bana şunuda söylediler eğer isterseniz dilekçe verip ilk okul 1 sınıfa yazdırabilirsiniz. 66 67 68 aylık olanları ebeveyn isterse dilekçe verip ilk okul yazdırabilir dediler ama ben istemedim.
mysa2 Omerinannesii valla ona sınıf yok demişler ama 4 yaşta küçük değil neye dayanarak dediler anlamadım belki para felan koparmak istediler bizimkilerde yanaşmadı anlamadı felan öylede olabilir 😀
Balim61 Omerinannesii Bence sorun okullar acilali dha 2 hafta oldu belki araya alirlar kucuk degil okdr 4 yasina giricek nerdeyse
Yaren Omerinannesii bir gidip veya arayıp sormakta fayda var bizimki dolmamis yer vardı aldılar sonradan bazılarını bir deneyin şansınızı
Roseses Yorumlardan anladığım kadarıyla her yerde değişiklik gösteriyor, bizim burada da 4. Yaşını dolduran(48 aylık) çocukları alıyor devlet anaokulu, kızım 46 aylık almadı devlet okulu 2 ay eksik diye