obal kızlar burda gördüm bir annemiz biriktirdiği paralarla yapıyordu benimde bir hevesim geldi sgsghs 🤣🤣 tahminlerime göre 3-4 ay sonra alabilirim yani her çeyrek yılda 1 tane yapabilirim gsgsgs işsizim bu arada kocamın harçlıklarıyla 😁😁 yalnız ablam ne yapıcan 5gr bileziği yamulur gereksiz dedi hevesim birazcık gitti sizce mantıksız mı hiç canlı görmedim o bilezikden yani komik mi durur saklamak için değil takmak için almak istiyorum ?😊
LinaTuba obal 5 gr evet eğilebilir ama bilezik zaten gündelikte takılması uygun olmuyor bileklik gibi değil gezmelerde kullanırım derseniz alın tabi bahsettiğiniz bileziği biliyorum bende görmüştüm paylaşan kişiden benimde var fakat gramı fazla
AgentMom obal tanıdık kuyumcuyla anlaş, 5 gr 5 gr biriktir değer kaybettirmeden 10-15 gr yaparlar. Hevesin kaçmasın
Helen4444 obal ay bacım bende normalde hiç sevmem bilezik ama böyle takmalık bişe buldum hoşuma gitti. Hani gelinim kolumda bişemolsun diye. Modeli begendim kuyumcuya gidip spariş verdim 5 gram. Geldi taktım gercekten yamuluyor😁😁. Kuyumcu diyorki modeli güzel 10 geam yapsan süper olur. Öyle duruyor takmıyorum. Biraz biriktirim 10 gram yapcam. Yani ablan haklı yamuluyor 😃
Efuli6161 obal 7,5gramlıkları biraz daha sağlam ağda bilezikten bahsediyorsunuz sanırım..22ayar oldukları için satarken değer kaybetmiyo işçiliği yok çünkü onların,al 5gramlık sonra iki tane beş gramı birleştirisin maksat yatırım olsun aldırma sen kimseye..
bebefirarda44 Kız al ne var sanki illa bilezik olmak zorunda değil birbirine geçmeli bileklik yaptır paran çıkıştığı kadar
obal Efuli6161 aynen canım ama bn normal düğündeki bilezikleri takamıyom utanıyom düğünde bile görgüsüzlük gb geliyor o yüzden günlük kullanım gb istiyorum ama herkez 10 gr al yazmış 🤣
Dimitrina_kovaceva obal ben 10 gr yapıyorum canım gayet sağlam. 5 gr olmaz ama Cidden yamulur tenekeye döner 😂 bide bileziğin inde ama enine geniş değil de kalın sağlam olmasına dikkat et. Bazen büyük görünsün diye incecik enine enine yapıyorlar teneke gibi. O yamulur. Böyle kalın yuvarlak bi tane var 10-11 gr civarı
Dimitrina_kovaceva obal Ajda bilezik ve çöp bilezik ikisi sağlam 10 gr civarı bileğim ince öyle 10 gr geldi
LinaTuba obal evet spor duruyor bende kullanıyorum dediğim gibi alın özel günlerde gezmelerde takın, takarken iş güç yapmazsanız çarpmazsanız bir yere eğilmez eğilse bile değer kaybetmiyor ilerde 10 grama dönüştürürsünüz çeyrek olarak bekleyeceğine kolunuzda beklesin
Efuli6161 obal bende sevmem yaşlı ve alaturka bir görüntüsü var bilezik sevmem ama ajda model spor kelepçe bileklik gibi duruyo bende onlardan yapacam kendime
Dimitrina_kovaceva obal 5 gr biriktirip alırım diyorsun 3 ayda. 6 ayda al 10 al yavrum. Niye 5 olunca 3-4 ayda birikiyor da 10 olunca da 1 yıla çıkıyor süre ? 😅
Anesanne obal olsun yamulsa da hevesini alırsın. Üstüne biraz daha biriktirir 10 Gr yaparsın sonra. Bence al altın yamulsa da bişey olmaz
mysa2 obal yarım al bileklik yaptır ya da tam al bileklik yaptır daha güzel oluyor hemde kullanırsın 😀😀