Cananne12 Sorum şu arkadaşlar, gerçekten kullanışlı mı? Güzel süpürüyor mu, işi mi görsün günlük bi benim yerime süpürsün diye almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım.. Uygun bir marka alsam yine aynı verimi alabilir miyim?
anneyimben25 Cananne12 ben xiaomi mi robot vacuum mop2c olanını kullanıyorum ve gayet güzel süpürüyor ben haftada bir büyük süpürgemi çalıştırıyorum. Yerdeki tozu kılı tüyü alsın yeter benim için açık renk halılarımın üstündeki küçük tozlara sinir oluyordum iki dk da alıyor valla ben memnunum 🫶🏻
ikikizannesi Cananne12 cok memnunum 14 subatta esim hediye almisti ogunden beri elim kolum günlük temizligi guzel yapiyor haftada birde siz yaparsaniz mis ayrica kanepe koltuk yatak alti heryeri supuruyor ve pamuk belasindan kurtariyor halilarim yeniydi allahim evde ucuyordu oamuklar ben xiomi mop pro 2 kullaniyorum haritalama zor oldu uc gun surdu uc kez komple evi dolasti sarji bitene kadar takilirsa haritayi sildi bastan bi daha falan ama degdi
Deletedmom_875 Xiaomi mop pro kullanıyorum. Eşim doğum günümde almıştı gecen sene. Hamileligimde aşırı işime yaradı, simdi de bebekle çok işime yarıyor haftada 1 kendim supuruyorum sadece
Bersahefem Deletedmom_875 hafta da bir kendiniz mi süpürüyorsunuz .ay benim arkdşm da almış ben hiç süpürmüyorum hep robot süpürüyor diyor.bende dedim koltukların üstü felan toz oluyor oraları süpüremez araba dip köşe kendin süpür dedim aman boşver diyor 😂😂
MinelAskEla Kesinlikle almalısın, inan akşamdan çaliştir sabah temiz eve uyan . Bende alacagım bugun yarın xiomi düşünüyorum ama indirme girse diye bekliyorum da
Sevcaneylus MinelAskEla benimkide xaomi vacum mop 2 pro bebeğim sesinden korktuğu için satıyorum düşünürseniz az kullanıldı garantisi devam ediyor
twinshomedesing Canım bendede var ama bence silen süpüren olanlardan alma sadece süpürge al süpürge için güzel pratik. Silmeyi hijyenik bulmuyorum yeri diliyor el kadar bezle o bezi halıya değdiriyor. Benimde eşim almıştı fakat bilseydim sadece süpürme alırdım silme aparatını kullanmıyorum yerdeki tozu halıya değdiriyor diye ama süpürme güzel o süpürür sen silersin süpürgem xiaomi
twinshomedesing Ama simdiki aklım olsa asla robot süpürge aldırmam dyson kablosuz var onlardan aldırırım çünkü robot dip köşeye girmiyor tam anlamıyla koltuk altı halı üstü süpürüp geçiyor
Sevcaneylus Cananne12 Cananne12 bende aldım aşırı kullanışlıydı hamileyken çok işimi gördü ama şimdi bebeğim korkuyor o yüzden çalıştıramıyorum xaomi mi Mop 2 satıyorum düşünürseniz garantisi devam ediyor çok az kullanıldı
MinelAskEla Sevcaneylus ben taksit ile alabilirim canım ya teşekkür ederim. Peşin alamam malesef. Her ay gider gelir belli olunca taksit ile almaya karar verdim