merveyyoruuk Aslanannesi2 24 eylüldü 3 gün önce ufak bir konseptle kutladık aile arasında 🤍 Reels videosu yaptım çok güzel ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum 🙈
Fatmanurnrt Aslanannesi2 benimde bugün doğum günü pazar günü kutladık herkes hafta içi çalışıyor diye çok güzel oldu içimize sindi 💕 iyiki doğurmuşum canım kızımı 🌸
ayseeeasln21 hemsireemom Ayy ne kadar güzel çok duygulandım 🙈❤️Rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah . Sizde de oluyor mu böyle öfke patlamaları ağlama krizleri falan ben cok zorlanıyorum bu konuda
hemsireemom ayseeeasln21 malesef 🤦🏼♀️ 1 yaş atağındayız kendi istediği olmadığı zaman kendini yerlere atıyor kendine vuruyor karşısındakine vuruyor çıldırarak ağlıyor. 🤦🏼♀️
oglumubeklerken Barannm_ merhaba bunları hangi sayfadan yaptırdınız acaba ve fiyat söyleyebilir misiniz rica etsem 🙏💐
Barannm_ oglumubeklerken kusura bakmayin sık giriş yapmiyorum yeni gördum instagram sayfasindan şen gül doğum günü konseptleri yazsrsnz gorursunuz set halinde fiyatlar degisyo 155 tl yaptirmistm 2 ay önce ama
Deletedmom_58 Aslanannesi2 24 aralık sabırsızlıkla bekliyorum o günü şimdiden araştırmaya başladım ama durumum müsait olursa yapmayı çok istiyorum tabi Rabbimin izni ile
Meltemingo Aslanannesi2 konsept kucuk kamyon leo renkli renkli balonlar aldim afis bastirdim maket pastayada basladim iste bugun bakalim
oglumubeklerken Barannm_ çok teşekkür ederim benim oğlumun da ilk doğum günü aralıkta konsept ve fikir arayısindayim teşekkür ederim tekrar 🥰