Bersahefem Papatyaaa6565656 möllers kullanıyoruz oğlum severek içiyor limonlu olanı.bi şişeyi bitirdik ama fiyatı da yüksekti bayagı 300 tl almıştık şimdi daha da yükselmş olablr
Bersahefem Nslhnsdytgn biz de möllers limonlu olanı kullanıyoruz bi kutu bitti iştah açtıgını düşünmüyorum balık yağının.ama bebekten bebeğe de değişebilir
Aysealprsln 23 aylık oğlum möllers kullanıyorum 1 aydır elmalı olan çok sevdi koku falanda yok biz memnunuz iştah falanda açtı 1 ölçek kadar günde veriyorum
Yazaksami AselinAnnesiiiiii hiç olmadı. Ama nutrigen de birkaç günde iştahı arttı. Belki diş çıkarma dönemiydi bilmiyorum ama möllers bize iyi gelmedi
Fatma22 Papatyaaa6565656 mollers tuttu furutti kullaniyordu arladasim cok begenerek iciyordu cocugu . Bnde elmali almistm ama bnmki icmedi.
Bersahefem Aysunn25 balık yağı kilo aldırmıyor vitaminleri için öneriyorlar 3 aydır möllers kullanıyoruz kilo aldırmadı
Sevil0921 14,5 aylık möllers elmalı kullanıyoruz. Buzdolabında saklıyoruz rahat içiyor. Yoksa kokusu dayanılmaz. 😁
Plastikkupa Papatyaaa6565656 balık yağı yaşından sonra mı veriliyor ya ? Benim oğlum 9 aylık erken mi daha ?
Ayazmom1 ihtmozz kaç aylık çocuk için bunu kullanıyorsunuz benim oğlumda mama içiyor bende almak istiyorum resim ekler misiniz
ihtmozz Ayazmom1 14 aylık. Ya Google’a yazınca çıkıyor. Foto yüklemeye üşendim şimdi 😅https://newlife.com.tr/urunlerimiz/efa-liquid/