Papatyaaa6565656 Sizler hangi marka balık yağını kullanıyorsunuz 3 yaşındaki çocuğum için soruruyorum memnun kaldığınız hangi marka oldu ?
Delice_zeytinn Papatyaaa6565656 bende burada bekleyeyim möllers iyi diyorlar onu düşünüyorum bende, kızım 14,5 aylık
ihtmozz Papatyaaa6565656 efa liguid kullanıyorum. Sadece balık yağı. Diğer vitaminler yok içersinde. A vitamini fazla birikmesi tehlikeli olabilirmiş. Mama içiyor diye bu markayı veriyoruz
EceAhmet Delice_zeytinn ben bugün başlıyorum doktorunuzun tavsiyesiyle aldım kızım 13 aylık New life efa liquid
Mum22 Selin648 occean faydasini gordük mullerstekullandim ama istahini occean acinca ona gecis yaptim bide 3 ayda bi sise bitmesi gerekio kullanilamio occean sisesi daha kucuk mollerse gore
Irmakkubra Selin648 benim kızımda 2 yaşında basladim yeni 18 aylıktan sonra kullanılabilir dedi eczacı bgn doktorada sordum verilebilrsin ama iştah açmak için karadut özü öneriyorum dedi
Ayazmom1 ihtmozz kaç aylık çocuk için bunu kullanıyorsunuz benim oğlumda mama içiyor bende almak istiyorum resim ekler misiniz
acimavi EceAhmet ihtmozz Anneler kızım 2 yaş 3 aylık, balık yemediği için balık yağı aldım, araştırmalarım sonucu efa liquid aldım. Sizler bebeklerinize ne kadar ölçek veriyorsunuz, her gün mü veriyorsunuz, aç karnına mı, tok karnına mı veriyorsunuz?🌸
zlempamir Papatyaaa6565656 15 aylığız doktorumuz bize kullanmamız gerektiğini söylemedi. Ne zaman başlanması gerekiyor yani doktorlar ne diyo bu konu hakkında
Elifmoms zlempamir biz 2.5 yaşında başladık yaza denk geliyordu başladığımızda doktor balık tükettiği zaman vermeyin ama yazın çok balık olmadığı için haftada 2 3 kez olmak şartıyla verebilirsiniz demişti. Kışın balık tüketmeye çalışıyoruz balık yağını yazın veriyorum daha çok
Aleyna22 Sizce balık yağı idrarda koku bırakıyor mu ? Ya da benim kullandığım balık yağından mi kaynaklanıyor dokturumuz bu balık yağını önerdi (Smartup balık yaği kullaniyorum )
AlyAysima Aleyna22 o bizde de oluyor bazen 😅 Bi yerden balık kokusu geliyo dyorum sonradan aklıma geliyo çişi öyle kokuyor
Zeynebsmom Papatyaaa6565656 Kızım 3 yaşında ben dönem dönem kullanıyorum farklı takviyelerde verdiğim için. Easy fish oil çiğnelibilir olandan aldım son 2 defadır. Bayağı jelibon gibi koku yok belli ki tadı da güzel kızım yalvarıyor tekrar vermem için saklıyorum 😂
denizkizi_ Normal de doktorumuz bize haftada 2 defa bir parmak kadar balık yiyorsa gerek yok demişti ama ben kendim başlamak istiyorum balık yiyor evet fakat kendi isteğimle başlayacağım doktorumuza sordum kendisi bize Youplus Kids balık yağını önerdi günde 1 ölçek onu alacağım bence doktorunuza sorun derim içiniz rahat eder.kızım 16 aylık 🥰
ZTS Papatyaaa6565656 doktorumuz önermiyor asla erken ergenliğe sebep oluyor diye ve hormon dengesini bozuyor dedi. Sevgiler
acimavi ZTS benim de arkadaşım bebeğine vermeye başlayınca kızımın doktoruna sordum, o da asla önermedi, sizin doktorunuzun söylediklerini söyledi. Kızım şimdi 2 yaş 2 aylık, yakın zamanda alıp arada bir vermeyi düşünüyorum çünkü hiç balık yemiyor☹️
reynwoman Papatyaaa6565656 ocean portakallı olanı kullanıyorum 2 yaşındaki kızıma 1 buçuk yaşında başladık memnunum
Pnr22 Papatyaaa6565656 doktorum ocean önerdi hem aç hemde tok olarak biri vitamin biri balık yağı verdi