34betul28 Benim kızımdın da ilk dişi 6 aylıkken çıktı inanılmaz şekilde iştahı gitti hiç bir şey yemiyor yemeği uzattığım an ağlamaya başlıyor böyle bir şey yaşadınız mı
Mine-07 esolinn biraz uzun sürüyor evet neredeyse 1 ayı buluyor görünmesi tabi bu bebejten bebege degişir
Bisracinarkartal Neslihaninci inanmiyorum dış bugdayina felan hiç öyle arayisa girmedim İlk ben gördüm dışını sevindim mutlu oldum dualar ettim bir sonraki dişler kolay rahat çıksın diye oğluma güzel sevebilcegi kemirecegi dişlikler hediye aldım 🤣🤣 öyle
Dilekipek Merhaba! Kızım 7aylık dün gece ateşlendi biraz damağını kaşıyor baya bu ara gece de uyumadı koynumda uyumak istedi ama damaklarında bişey göremiyorum diş yok yani böyle öncesinden atrş başlar mı diş çıkarken?
Neslihaninci Dilekipek benim kızım hamd olsun hiç ateşlenmedi sürekli elimde derece biraz sıcak görsem ölçtüm🙈ama çok huysuzdu uykusu da düzensizdi sürekli memede Emzik yada biberon da almıyor yapışık geziyoruz resmen İnşallah kolaylıkla çıkar dişleri tüm yavruların❤️😇
Hdjejr Merhaba benim kızım 4ay 18 günlük ve 2 aya kadardır ellerini sürekle ağzına ağlıyor ağzından su geliyor çok ağlıyor ateş falan yok ama diş çıkarıyormu aceba bilmiyorum biliyosanız yardım edin lütfen
Neslihaninci Hdjejr benim kızım da böyleydi baştan ellerini keşfediyor diye elleri hep ağızda dedik sonradan salyaları arttı ve 6.ayında dişi geldi 🤗