rua_da_senhora_das_verdades Derinnn0 Kortizonlu krem kullanılmasını tavsiye etmem. Fonksiyonel tıp dr u bulun derim.
Bensum Furkan_umeyr bizde çok kullandık kortizonlu kremler ama geçmedi 2 senedir uğraşıyoruz. Şu an vücudunun bir çok bölgesinde yaralardan var ve çok da kaşınıyor kanatıyor. Pazartesi alerji testleri yapılacak
Bensum Derinnn0 hayır egzama dediler geçtiler. En son İstanbul üniversitesi çapaya alerji bölümüne gittik çölyaktan şüphelendi test istedi. Testi yaptırdık bi şey çıkmadı. Önümüzdeki hafta alerji testleri yapılacak.
Derinnn0 Angelangelll hipokort vücut içinmiş zaten ama tabiki tavsiye edemem kortizonluymuş. Ben 5 gün kullandım dün son günüydü, ilk kullandigim gün bile söndü egzaması. Bakalım tekrarlar mı bilemiyorum. Doktor vermedikçe kullanmayın :)
Derinnn0 Bensum Allah Allah genelde ilk alerjiye bakıyorlar , alerjiye bağlı egzama diyorlar. Kakasinda değişiklik yok muydu . İki sene çekmiş bı de yavrucak
Bensum Derinnn0 evet kakayı soruyorlardı ama kaka normaldi. Gitgide artıyor yaraları da😞 alerji testleri sonuç verir umarım.ona göre de bi tedavi uygulayıp kurtulmayı çok istiyorum
_YanakReisinAnnesii Derinnn0 hipokort kullandık biz, kortizonlu olduğu için de 3 gün kullanıp bırakıyorduk evet geçiriyordu egzamayı ama birkaç gün sonra çok daha beter bir halde çıkıyordu geri
Derinnn0 Bensum kakada olunca alerji oluyo ama belki sadece cilttede görülüyordur Allah yardımciniz olsun inşallah geçer bir an önce 😕
Aybuusss Bizde kullandık kortizonlu krem 5 gün sonra Bioderma atoderm le geçti tabi sürekli kulakndik.