Oglunasikbiranne08 Kızlar 10 günlük bebeğim. Doktora gazı çok oluyor dedim bu damlayı yazdı. Ama bu damla kabızlık için mi gaz için mi anlamadm . Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ? Gaz için kullanılır mı bu ilaç?
Baakpnr- Oglunasikbiranne08 probiyotik diye düşünüyorum bence gaz damlası değil . Sap simplex kullanabilirsiniz biz onla bitirdik gazı
Yektoli33 Oglunasikbiranne08 Maflor probiyotik. Bizde bir işe yaramadi. Birçok damlayı denedik. Biogaia en iyisi idi. Maflorun içinde canlı bakteriler var ve bağırsak florasını düzenliyor
Bebesiannesi Oglunasikbiranne08 merhaba hangisinden aldınız acaba? Ben de almak istiyorum doktoru onay verdi ama reçete etmedi eczaneden alabilirsin dedi 3 aylık benim oğlum kabızlık sorunu var
Merimexx Oglunasikbiranne08 bu bağırsak düzenleyivi bir damla . Bağırsak florasını düzenlediği için gaz çıkartmasına yardımcı oluyor. Ben oğlumda kullandım
Oglunasikbiranne08 Baakpnr- Tüh bilsem almazdm ya . 150 lira para verdim bide . Doktor yazınca bende aldm hemen gaza iyi gelir diye 😏😞
Papatya2636 Oglunasikbiranne08 almamazlık olurmu al tabi probiyotik çok ömrmli 5 ay olduk halen kullanıoz
Baakpnr- Oglunasikbiranne08 o probiyotik sadece ben hala kızıma farklı bir markanın probiyotiğini kullanıyorum ama fayda etmezse sap simplex deneyebilirsiniz
Ozooo Oglunasikbiranne08 ben onu çok kullandım hem probiyotik hemde kolik için fayda ediyor benim oğlumu çok yatıştırdı iyi gelmişti tabi yanında birde gaz şurubu kullanmıştım
Oglunasikbiranne08 Prensesana Aaa öylemi tamam o zaman cnm teşekkür ederim. Korktum bi an sadece kabızlık için kullanılıyor sandım.
Oglunasikbiranne08 Papatya2636 Ay ben gaz için değil sandım ondan tedirgin oldum bir an . Çok teşekkür ederim 🌸
Oglunasikbiranne08 Baakpnr- tamam cnm teşekkür ederim. Kullanayım bi faydası olmazsa dediğini alırım mutlaka
Mommmyyyyyyyyy Baakpnr- merhaba 3 gün önce yazmışsınız ama bende maflor almıştım bir bakayım dedim yorumlara hangi probiyotiği kullanıyorsunuz acaba oğlum 7 aylık
Sibel22- Ben oğluma kullanıyorum maflor + memnunum gazını da rahat çıkarıyor gaitasını da düzenledi . Bağırsak sesleri baya azaldı kullandıktan sonra .
Baakpnr- Mommmyyyyyyyyy merhaba , biz denflor , reflor kullandık şimdi doktoru enterogermina verdi onu henüz kullanmadım
Oglunasikbiranne08 Ozooo bende 3 gündür kullanıyorum pek faydasını göremedim ya . Siz ne zaman veriyorsunuz bu damlayı. Ben sabahları veriyorum . Akşam mı vermeliyim acaba ?
Minikoglusumatlas Ozooo bizde maflor kullanıyoruz ama ona başladığımızdan bu yana çok ıkınıyor ağlıyor çığlık çığlığa siz hangi gaz şurubunu kullanıyorsunuz
Oglunasikbiranne08 Bebesiannesi Turuncu pakette olandan aldm cnm . Maflor damla plus diye geçiyor. Mavi paket var bide o ne için bilmiyorum. Ama çocuklar için sanırım o . Alırken sorarsınız eczaneye yine de
Ozooo Oglunasikbiranne08 canım onu düzenli kullanmalısın ayrıca 3 günde hemen fayda etmez hiçbişey bir hafta düzenli kullan fayda eder sabah ve Akşam beş damla verdim ben
Bebesiannesi Oglunasikbiranne08 eczaneye sordum daha çok küçük doktora sorun lgg mi plus mu diye doktora sordum kusmuyorsa normal kusuyorsa plus dedi bende anlamadım
Oglunasikbiranne08 Ozooo tamam cnm o zaman acele etmeyim ben . Bide doktor bana günde 1 kere 5 damla dedi o yüzden bir kere veriyorum