Çocuk piskiyatrisine götürdük ben anlattım kısaca kendi etrafında bazen dönüyor ismini seslendiğimizde bize bakmıyor size şöyle soyliyim 4 aylıktı çizgi film açardım youtubeden ve çok dalardi gülüyor dikkatini çekiyor akıllıca duruyor derdik açıkçası cahilliğimize geldi biraz da ilk çocuk birde tecrübesizlik vs herşey oldu sonra büyüdükce kendi istedi acmayinca baktık durmuyor sonrasında duymamaya tepki vermemeye başladı ve korktum dedik neden böyle çocuk piskiyatrisi bize riskli bı durumda dedi bize evde bı kaç video çekin kısa kısa ve tamamen çizgi filmi hayatından çıkarın 5 dk dahi olsa dedi ordan cocum gelişim doktoru baktı oda bana bı 10 yakın soru sordu geri geri yürümesi var mı dedi hayır dedim koşuyor mu dedi evet dedim kelime varmı dedi hayır dedim oğlum bana şunu getir dediğinde anlar mı dedi hayır dedim yanında bı çocuk otursa ona bakar mı yoksanhic yok gibi davranır mi dedi hiç yokmuş gibi davranır dddim belki size biraz erken gelebilir ama kreşe yazdirsanuz bu çocuk açılır dddi dil gelişim doktorun odasina girdik ordan oda evde çok çok ilgilenin sürekli konuşun çizgi film 0 hiç bı şekilde açmayın biseyler le dikkatini çekmeye çalışın o neyle oynuyorsa sizde yanına oturun aynisinu yapın konuşarak dedi 1 ay sonra gelmemizi istediler TV hayatından çıkarın ca nasil olacak diye ve ilgilenincd evet evde ilgileniyorum ama çok sıkılıyor çocuk sürekli çizgi film ilzeyince birden çıkarınca hayatından bizde açıkçası ne yapacağımızı sasiriyoruz sürekli ilgilenmeye dikkatini çekmeye çalışıyorum ama bazen bağırıyor sıkılıyor üzülmemek elde değil 😑😔